Prezentare Gina-Cristina Bodoni

Eu sunt candidat ANR Vrancea pentru postul de senator și membru al comitetului de inițiativă al ANR Vrancea.

Proiectul meu de suflet este legat de educația românească la toate vârstele.

Doresc să mă adresez în special mamelor vrâncene care au deja un model feminin de urmat în a-și educa copiii. Dacă mama-eroină Rusanda Longinescu a reușit să își crească și să își educe singură cei opt copii la sfârșitul sec. al –XIX – lea, atunci de ce nu ne putem implica în calitate de mame, soții și profesioniste în toate domeniile de activitate ale județului Vrancea, acum în sec. XXI?!

Oare nu mamele sunt cele mai motivate pentru a oferi copiilor lor tot ce este mai bun pe lume?!

Sunt convinsă că există încă în Vrancea (și, nu numai) fete, femei, mame și bunici excepționale care pot fi implicate în viața cetății. Prin implicarea noastră alături de bărbați, pur și simplu, vom deveni mai puternici cu toții!

Proiectul meu nu este feminist ci, mai degrabă, matern. Acesta vizează cea mai importantă resursă a țării noastre, copiii noștri!

Să învățăm să ne păstrăm valorile naționale românești, să nu mai vindem pământurile și să îi determinăm prin îmbunătățirea traiului zilnic că este bine să rămâi printre ai tăi !

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor,

Noi vă așteptăm la vot!

Haideți! Nu mai stați pe margine, ieșiți la vot!

Votați Alianța Noastră România!

Prin votul dvs. avem acum posibilitatea de a pune bazele unui alt tip de politică în țara noastră, România!

Votați Alianța Noastră România – partidul cu numărul 10 pe buletinul de vot în Vrancea!

Cu deosebita stima,

Cristina Bodoni

Reamintim că în judeţul Vrancea la Camera Deputaților candidează, pentru Alianţa Nostră Romania Virgil Bălăceanu, Ioan Diacon, Laurențiu Dobre, Monika-Brigitte Surgun, Marius Bîrloiu, Mădălina Proca și Laurențiu Prișching.
alianta-nationala-romania-balaceanu-foto-bun-01-12-2016alianta-nationala-romania-surgun-foto-bun-01-12-2016alianta-nationala-romania-dobre-foto-bun-01-12-2016alianta-noastra-romania-foto-birloiu

Candidaţii Alianţei Noastre Romania la Senat în judeţul Vrancea sunt generalul(r) Stelian Ferariu, Gina-Cristina Bodoni, Dorel Lupu și Valentin-Stelian Bădescu.alianta-nationala-romania-ferariu-foto-bun-01-12-2016alianta-noastra-romania-foto-bodoni

Material realizat la comanda Alianța Noastră România, CUI AEP: 11160024 de către SC Nord-Est Media SRL

Articole recente

admin Written by:

Comments are closed.