Gică Duţă Deputat

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 se apropie de final.Am trăit intens aceste săptămâni alături de locuitorii județului Vrancea, am fost in mijlocul lor si m-am identificat cu problemele acestor oameni.
În primul rând, aș vrea sa vă mulțumesc vouă, dragii mei vrânceni, cei care sufletește m-ați sprijinit și m-ați indrumat să aleg acest drum. Vă multumesc că mi-ați spus problemele voastre, va mulțumesc că am găsit soluții de rezolvare împreună, vă mulțumesc că ma veti susține duminică.
Nu în ultimul rând aș vrea să le multumesc contracandidaților mei, le urez „Succes duminică!” , „Înțelepciune, putere de muncă si realizarea a cât mai multe proiecte propuse in campanie!” și îi asigur că vor găsi in mine un partener în implementarea proiectelor care sunt in interesul locuitorilor județului Vrancea, cei al căror vot ne-a investit în noul legislativ și ai căror reprezentanți suntem.
A fost o campanie curată, fără incidente, o campanie din care ies bucuros că am putut să imi expun programele tuturor vrâncenilor!
Vrânceni, vă aștept duminică in secția de votare să fiți alături de mine, Gică Duță, Candidat Independent la Camera Deputaților, ultima poziție de pe buletinul de vot (pagina 9, poziția 30)!

(Advertorial)

Citiți mai multe despre Gică Duţă Deputat aici

Material comandat de Duţă Gică candidat independent Camera Deputaţilor -CUI AEP: 14160079.Executat de SC Nord Est Media SRL

Articole recente

admin Written by:

Comments are closed.