Viața satului

Vulturu: Au început lucrările la piaţa agroalimentară

Mihai Boicu
29 sep 2013 1709 vizualizări
Firma care a caştigat contractul pentru realizarea unei pieţe agroalimentare a început lucrările la investiţie. “Sperăm să terminăm lucrările în acest an

Dacă nu se poate, vom lucra atata timp cat vremea ne permite şi vom finaliza investiţia în primăvara anului următor”, a declarat primarul Nicuşor Păcuraru. Valoarea investiţiei este de 515.513 lei, fără TVA, iar contractul a fost caştigat de firma Pamiro Construct SRL, din Focşani. (M. B.)


Măicăneşti: Deszăpezire în regie proprie

Primăria a achiziţionat un buldoexcavator cu care vrea să facă, în primul rand, deszăpeziri pe drumurile comunei în timpul iernii. Localitatea a avut probleme atunci cand a nins mai puternic în anii trecuţi. “Am intrat în posesia buldoexcavatorului, care a costat 2,7 miliarde lei vechi. Vrem să-l folosim la deszăpeziri, dar şi la săpături, branşamente, alte lucrări de care avem nevoie”, a declarat primarul Costel Necula. Investiţia a fost realizată cu fonduri europene obţinute prin intermediul GAL Sud – Est. (M. B.)

Homocea: Primăria îşi cumpără excavator

Primăria vrea să îşi cumpere un buldoexcavator cu toate echipamentele aferente pentru lucrările pe care le are de făcut în localitate. Valoarea estimată a achiziţiei este de 420.000 lei fără TVA. Data limită pentru prezentarea ofertelor firmelor interesate să vand utilajul este 11 octombrie. Potrivit anunţului de licitaţie, achiziţia va fi finanţată din fonduri bugetare. (M. B.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.