Viața satului

Info-Rural: Vintileasca: Duminică e ziua comunei

Mihai Boicu
15 iun 2013 1634 vizualizări
Locuitorii comunei de pe Valea Ramnicului vor sărbători pe 23 iunie a paisprezecea ediţie a zilei comunei. “Flori de Rusalii” va avea loc la intrarea în localitate, unde a fost construită o scenă amplasată pe malul lacului

La sărbătoare vor fi invitaţi unii dintre cei mai cunoscuţi artişti populari din judeţ, cum ar fi cei din Ansamblul Ţara Vrancei, Chipăruşul de la Nereju şi Buciumaşii de la Spulber. Alături de aceştia va fi prezent şi cunoscutul interpret de muzică populară Constantin Enceanu. (M. B.)

Dumbrăveni: S-a reabilitat un dispensar

Primăria a reparat clădirea dispensarului din satul Cîndeşti. Clădirea era deteriorară în proporţie de 50% şi au fost necesari 40.000 de lei din bugetul local pentru reabilitarea acesteia. “Avem doi medici de familie la Dumbrăveni. Dacă vom găsi înţelegere, vom colabora cu ei, dacă nu, vom încerca să aducem pe altcineva”, a declarat primarul Valentin Tîlvăr. De asemenea, în clădirea reabilitată va fi înfiinţat şi un punct farmecutic. (M. B.)

Măicăneşti: Buldoexcavator pentru salubritate

Primăria va achiziţiona un buldoexcavator, necesar pentru îmbunătăţirea serviciului de salubritate din comună. Valoarea estimată a utilajului este de 240.530 lei, iar investiţia este finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală. Data limita pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate este 26 iunie. (M. B.)

Vulturu: Piaţă agroalimentară

Autorităţile locale au demarat licitaţia pentru lucrările de construire a unei pieţe agroalimentare. Investiţia se ridică la aproape 550.000 lei, fără TVA, fiind finanţată în întregime de la bugetul local. Data limită pentru depunerea ofertelor este 25 iunie. Realizarea unei pieţe agroalimentare este unul dintre obiectele pe care şi le-a propus primăria la începutul acestui an. (M. B.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
liviu, acum 3963 zile, 12 ore, 43 minute, 43 secunde
Domnule REDACTOR , Sunteti cam dezinformat,parca pe teren nu v-am vazut ! Le faceti din birou sau le copiati de la alte ziare? Va multumim!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.