Viața satului

Garoafa: Sărbătoare pentru cadrele didactice

Mihai Boicu
9 iun 2013 1097 vizualizări
Fostele şi actualele cadre didactice se vor întalni joi în cadrul unui eveniment organizat de şcoala Garoafa şi sprijinit de autorităţile locale.

Manifestarea va fi organizată la şcoală şi la Căminul Cultural din localitate. De la ora 10.00, invitaţii sunt aşteptaţi să sosească la şcoală, după care, începand cu ora 11.00, evenimentul va continua în incinta Căminului Cultural. Cu această ocazie a fost tipărită şi o revistă. (M. B.)

Boloteşti: Drumuri comunale distruse

În urma ploilor abundente care au căzut săptămana trecută, în comuna Boloteşti a fost afectată şi o mare parte din reţeaua locală de drumuri, pe langă culturile agricole. “Avem o mare problemă, deoarece aproape 30 de km de uliţe comunale au fost distruse”, a declarat primarul Ştefan Sîchin. Miercurea trecută, gheaţa a atins o înălţime chiar şi de 80 cm, autorităţile locale fiind nevoite să intervină cu un buldoexcavator pentru a curăţa uliţele. (M. B.)

Cîrligele: Primăria se împrumută pentru investiţii

Primăria Cîrligele a scos la licitaţie obţinerea unui credit pentru finanţarea unor investiţii locale. Potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, investiţiile se ridică la 731.067 lei, iar valoarea estimată a creditului este de 365.533 lei, fără TVA. Împrumutul urmează să fie contractat pe o perioadă de cinci ani. Instituţiile de creditare interesate să finanţeze investiţiile din Cîrligele, pot depune ofertele pană pe 20 iunie, ora 10.00. Criteriul de selecţie al băncii caştigătoare este preţul cel mai scăzut. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.