Viața satului

Obştenii tulniceni, convocaţi în Adunare generală

Iulia Crețu
19 mar 2013 1320 vizualizări
Obştea de Moşneni de la Tulnici se va întruni în Adunare Generală pe 7 aprilie, de la ora 10.00, la Casa Obştii din comună pentru o dare de seamă. Ţinand cont de experienţa întalnirilor trecute, foarte probabil discuţiile vor fi aprinse între cele două tabere, cea a preşedintelui Alin Olteanu şi cea a lui Costel Nicoară, de la Ocolul Silvic Tulnici

Pe ordinea de zi figurează un raport de activitate al administratorului, bilanţul contabil şi contul de profit şi pierderi în 2012, raportul comisiei de cenzori, aprobarea volumului de masă lemnoasă ce urmează a se exploata în 2013, aprobarea mărimii unui drept în obşte în 2013, aprobarea înscrierii în registrul membrilor obştii a tinerilor născuţi în 1995, ratificarea deciziilor Consiliului de Administraţie din perioada aprilie 2012-aprilie 2013, stabilirea datei alegerilor pentru următorii doi ani şi aprobarea regulamentului de organizare şi desfăşurare a alegerilor şi numirea şefului de ocol, în conformitate cu prevederile art. 14 alin. 3 din Legea nr. 46/2008 – Codul Silvic. “În cazul în care Adunarea Generală va fi declarată nestatutară din cauza neparticipării membrilor obşteni, va avea loc a doua Adunare Generală pe 14 aprilie 2013, orele 10.00”, a declarat Alin Olteanu, preşedintele Obştii Tulnici. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.