Viața satului

Info-Rural

Mihai Boicu
20 ian 2013 1214 vizualizări
Dumitreşti: Taxele au fost indexate

Consiliul Local a aprobat la finalul anului trecut indexarea taxelor cu 16,05%. Primarul Petrică Dogaru spune că dările locale vor rămane la acest nivel, însă cine va plăti pană la 31 martie va beneficia de o reducere de 10%. Pentru cei conştiincioşi, majorarea va fi doar de 6,05%. Indexarea a rămas la latitudinea autorităţilor locale, însă în cele mai multe cazuri primăriile nu au mai umblat la nivelul taxelor după ce le-au mărit. (M. B.)

Bordeşti: Fostul primar a plecat din primărie

Vasile Moldoveanu, fost primar PSD al comunei pană în vara anului trecut, nu mai lucrează în cadrul primăriei, unde a fost contabil înainte de a fi ales în funcţie în 2008. Potrivit actualului edil, Gheorghe Tătaru, Moldoveanu a făcut cerere să revină în postul din care plecare. După revenire însă, acesta a demisionat după doar cateva zile. (M. B.)

Fitioneşti: Lucrări suplimentare la Căminul de bătrani

Autorităţile locale au încredinţat firmei Grafitti Construct din Brăila contractul de executare a lucrărilor suplimentare apărute pe parcursul execuţiei la obiectivul “Extindere şi reabilitare existentă în vederea înfiinţării unui centru de asistenţă şi suport pentru persoane varstnice”. Valoarea contractului se ridică 87.543 lei, fără TVA, iar finanţarea este asigurată din fonduri europene. Doar firma care a caştigat lucrarea s-a înscris la licitaţie. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.