Viața satului

Info-Rural: Rugineşti: Fostul primar a demisionat din CL

Mihai Boicu
7 oct 2012 1584 vizualizări
Fostul primar Adrian Alexe a renunţat la funcţia de consilier local din partea PDL, după ce propriul partid a acţionat în instanţă Consiliul Local pentru a constata încetarea mandatului alesului

Motivul a fost retragerea sprijinului politic acordat fostului edil luat de la PSD înainte alegerilor locale. În locul lui Adrian Alexe a intrat în Consiliul Local Cristinel Muşat. Procesul de pe rolul Tribunalului Vrancea a rămas fără obiect, iar organizaţia PDL a renunţat la acţiune. (M. B.)

Gugeşti: S-au terminat lucrările la Şcoala 1

Autorităţile din Gugeşti au finalizat lucrările de reparaţii şi modernizare la Şcoala nr. 1 de arte şi meserii “Alexandru Vlahuţă”. Ultimul contract a fost caştigat de firme Inpecon SRL din Focşani, singura care a depus o ofertă, valorea fiind de 107.836 lei. Investiţiile s-au ridicat în total la cateva miliarde lei, iar autorităţile locale au contract un credit de 6 miliarde lei vechi pentru a avea bani pană la decontarea lucrărilor din fonduri europene. (M. B.)

Fitioneşti: Echipamente pentru persoane varstnice

Primăria Fitioneşti a încheiat achiziţionat dotări şi echipamente IT pentru obiectivul “Extindere, reabilitare, clădire existentă în vederea înfiinţării unui centru de asistenţă şi suport pentru persoane varstnice”. Bunurile au fost achiziţionate pe loturi prin intermediul a cinci contracte încheiate cu aceeaşi firmă, SC Rossalimob Style SRL. Valoarea totală a acestora se ridică a 185.652 lei, cu peste 100.000 lei mai puţin decat fuseseră estimate la începutul procedurii de licitaţie. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.