Viața satului

Căruţaş spulberat mortal la Campuri

Dan Chiriac
2 sep 2012 2319 vizualizări
Bărbatul de 59 de ani a murit după ce a ieşit fără să se asigure în drumul naţional, fiind izbit de o Skoda u în week-end, poliţiştii au întocmit dosare penale celor care s-au urcat băuţi la volan

Un bărbat din comuna Campuri a murit sambătă seara în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional Tişiţa-Soveja. Incidentul a avut loc după ce căruţaşul nu s-a asigurat la ieşirea în drumul principal. Şoferul unei maşini Skoda a încercat să evite impactul, dar totul a fost în zadar. Poliţiştii au stabilit că pe DN 2L, în comuna Câmpuri, conducătorul auto Liviu Mihai G., 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism marca Skoda, a acroşat o căruţă care nu i-a acordat prioritate de trecere. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului căruţei, Ionel B., 59 ani, din localitate, precum şi rănirea uşoară a lui Vasile F., 49 ani, din localitate, pasager în atelaj. La faţa locului au ajuns şi medicii de la ambulanţă, care i-au acordat primele îngrijiri pasagerului din căruţă, care a scăpat cu viaţă. Din păcate, conducătorul atelajului nu a mai putut fi salvat. Acesta este al doliea accident produs în ultimele două săptămani pe drumul naţional 2 L. La mijlocul lunii august, un bărbat din comuna Răcoasa a murit după ce a ieşit cu căruţa în drumul principal fără să se asigure. Accidentul de sambătă a fost tras la indigo, avand urmări similare.

Petrecăreţii, traşi pe dreapta de poliţişti

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Vrancea au ieşit la finalul săptămanii pe principalele străzi din Focşani, dar şi în alte oraşe din judeţ, pentru a-i depista pe cei care petrec şi apoi se urcă băuţi la volan. Vineri seara, poliţiştii focşăneni l-au depistat pe Adrian B., 26 ani, din comuna Suraia, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice - 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe strada Odobeşti din Focşani, poliţiştii l-au tras pe dreapta pe Vasile T., 48 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 4 august. Pe strada Mărăşeşti, tot din Focşani, Aurel C., 49 ani, din Odobeşti, conducea o autoutilitară sub influenţa băuturilor alcoolice - 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii i-au întocmit dosar penal şi lui Cristea I., 62 ani, din Focşani. El a fost găsit pe strada Brăilei, la volanul unei maşini Opel, cu o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.