Viața satului

Info-Rural: Boloteşti: Cel mai longeviv primar vrea să renunţe

Mihai Boicu
15 iul 2012 2219 vizualizări
Ştefan Sachin nu mai vrea să candideze peste patru ani pentru un nou mandat. Social - democratul este cel mai longeviv primar din Vrancea, ocupand această funcţie, cu o scurtă întrerupere, din anul 1982.

“Atunci cand vreau să realizez ceva şi am nevoie de oameni, cum ar fi pentru făcut ceva la şcoală, nu mai vine nimeni. Toţi vor bani. Înainte mai participa lumea la asemenea acţiuni, dar acum tinerii nu mai vor. Cred că după mandatul acesta voi renunţa”, spune primarul Sachin, care a caştigat detaşat alegerile din 10 iunie. Acesta nu este numai cel mai vechi primar din Vrancea, ci şi unul dintre cei mai longevivi din ţară. (M. B.)

Păuneşti: Primăria a cumpărat utilaje pentru iarnă

Primăria a cheltuit suma de 180.000 de lei pentru achiziţia unor utilaje pentru deszăpezirea pe perioada iernii. Potrivit anunţului de atribuirea a contractului, lista achiziţiilor cuprinde un tractor, remorcă, lamă de zăpadă şi maşină de împrăştiat. Contractul, estimat iniţial la valoarea de 200.000 lei, a fost caştigat de Topauto Com din Braşov. Achiziţia a fost iniţiată înainte de alegerile locale, însă a fost finalizată după aceea. Iarna trecută, autorităţile locale a închiriat utilaje pentru a înlătura zăpada de pe drumurile comunale. (M. B.)

Valea Sării: Bine aţi venit, cu Nicu Bercuci

Pagina de internet a Primăriei Valea Sării nu a mai fost actualizată probabil de la realizarea ei. Astfel se face că în continuare pe internet ne transmite mesajul său fostul primar Nicu Bercuci. Acesta a trecut de la PDL la PSD după pierderea puterii de către partidul său, însă manevra nu i-a folosit prea mult şi a pierdut în faţa independentului Valentin Marcu. Şi în celelalte comune se arată acelaşi dezinteres faţă de comunicarea prin intermediul internetului. De exemplu, la Urecheşti primar nu este democrat liberalul Nistor Bratosin, ci social democratul Vasile Danţiş, care a pierdut alegerile. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
cristoiu, acum 4299 zile, 21 ore, 1 minut, 34 secunde
mai bine zis cel mai longeviv hot din tara : http://www.youtube.com/watch?v=yh9tli-QHAY
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.