Viața satului

Info - Rural: Vintileasca: Patru posturi libere în primărie

Mihai Boicu
11 mar 2012 2010 vizualizări
În cadrul primăriei s-au eliberat patru posturi, însă doar pentru două din acestea s-a aprobat ocuparea lor prin concurs

Este vorba pentru funcţia de secretar, pentru care se va susţine concurs în luna mai. “Pe 22 martie vom avea concurs pentru postul de director al Căminului Cultural, deoarece de cînd a ieşit fostul director la pensie această activitate a cam avut de suferit”, a spus primarul Marian Georgescu. La achiziţii publice, titulara a plecat în concediu de maternitate şi nu s-a aprobat angajarea unui înlocuitor pe perioadă determinată. De asemenea, asistenţa socială este asigurată prin delegaţie, deoarece postul rămas liber prin plecarea celui care îl ocupa este blocat. (M. B.)


Slobozia Bradului: S-au înmulţit furturile

Dispariţia postului de poliţie din cea mai mare comună a judeţului a dus la creşterea infracţionalităţii, după cum se plînge primarul. “În cîteva luni am avut furturi mărunte şi spargeri de case cît nu am avut în 12 luni. Avem şi un furt cu tentativă de omor la un depozit de materiale feroase, unde hoţii l-au legat pe paznic şi au luat cîteva sute de kilograme de cupru”, a declarat primarul Valerică Zamfirescu. De asemenea, furturile de sîrmă şi şpalieri din podgorii s-au înmulţit alarmant, o victimă fiind chiar primarul, căruia i-au dispărut 100 de metri de plasă de sîrmă. Valerică Zamfirescu i-a solicitat ministrul de interne, Gabriel Berca, la reuniunea Asociaţiei Comunelor din Romania, reînfiinţarea postului de poliţie din comună. (M. B.)

Năneşti: Deszăpezirea a costat 25.000 lei

Operaţiunile de deszăpezire din comuna de cîmpie au costat autorităţile locale 25.000 lei. Bugetul local nu a avut prea mult de suferit, deoarece 20.000 lei au venit de la Consiliul Judeţean. “Sperăm să nu avem probleme cu inundaţiile”, a spus primarul Neagu Stoica. În alte comune, deszăpezirea a costat chiar şi 100.000 de lei, cum este cazul la Vintileasca sau în alte comune din zona de munte a judeţului, unde stratul de zăpadă a depăşit trei metri pe alocuri. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.