Viața satului

Info-Rural Rugineşti: Primarul aşteaptă decizia PSD

Mihai Boicu
5 mar 2012 2101 vizualizări
Actualul primar aşteaptă ca social - democraţii să ia o decizie în ceea ce priveşte candidatul pentru alegerile locale pentru a se hotărî din partea cui va candida.

Adrian Alexe a rămas fără funcţia de preşedinte al organizaţiei comunale după ce nu a fost de acord cu semnarea protocolului cu PNL, din cauza unor rivalităţI politice locale. „Mă voi decide după ce partidul din care fac parte se va pronunţa. Mă gîndesc că pînă la sfîrşitul aceste luni discuţiile din USL se vor termina. Dacă dumnealor nu mă vor, eu tot voi candida, pentru că nu îmi pot lăsa experienţa nefolosită”, a spus primarul Adrian Alexe. (M. B.)


Străoane: 1.000 de hectare de viţă- de- vie în pericol


Autorităţile locale vor şti în cel mult două săptămîni cît de mult a afectat gerul viile din comună, de pe urma cărora localnicii îşi duc traiul. „Nu ştim care este situaţia, vom vedea dacă dă mugurul sau nu. Sperăm că via a fost îngropată în zapadă şi nu a avut de suferit prea mult”, a spus primarul Vasile Zbîrciog. Edilul cîştigă cei mai mulţi bani nu din activitatea de la primărie, ci din viile pe care le lucrează. (M. B.)


Ploscuţeni: Primăria a lucrat cu o firmă la deszăpezire


Dacă în alte comune primarii au închiriat utilaje pentru perioada deszăpezirii, la Ploscuţeni a fost încheiat de anul trecut un contract pentru toată iarna cu o firmă din localitate. Valoarea contractului este de 40.000 lei, însă banii se dau în funcţie de cît de mult ninge şi se lucrează. „S-a intervenit ori de cîte ori a fost nevoie. Am constatat şi eu şi Consilul Local că este mai bine să procedăm aşa, să lucrăm cu o firmă. Tot la fel vom proceda şi în continuare”, a declarat primarul Ştefan Solomon. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
fata de fata, acum 4429 zile, 1 ora, 31 minute
Vai domnu primar ma faceti sa pling numai cind ma gindesc la cum sa raminti dumneavoastra cu experinta acasa
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.