Ultima oră

Focşănean mort în Italia într-un bazin de fermentare a vinului

Gabriel Sava
25 aug 2017 11291 vizualizări

Foto: (sursa http://www.trevisotoday.it) Medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea lui

Bărbatul de 43 de ani lucra în provincia Treviso, iar joi, pe 24 august, a decedat asfixiat cu dioxid de carbon

Tragedia a lovit ca un fulger întreaga familie după ce Daniel Alexandru Cojocaru şi-a găsit sfârşitul la locul său de muncă din localitatea Mareno di Pave, provincia Treviso. Bărbatul a intrat într-un bazin de fermentare a vinului, pentru efectuarea unor lucrări de mantenanță. Conform Emigrantul, bărbatul de 43 de ani lucra de 17 ani la societatea de vinificaţie unde s-a petrecut accidentul. Daniel Alexandru Cojocaru, rezident la Treviso a murit asfixiat ieri, 24 august, și potrivit presei din Italia, deși bazinul era gol, în interior era o concentrație foarte mare de dioxid de carbon și de nitrogen, aerul nociv fiindu-i fatal. Se pare că bărbatul, deși avea experiență, ar fi trecut peste etapa curățirii cu apă a bazinului, a relatat presa italiană. Colegii de serviciu l-au găsit la câteva minute, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. S-a deschis o anchetă în acest caz, deși există voci care spun că se încearcă mușamalizarea cazului și de fapt acolo s-a petrecut cu totul altceva. „Din nefericire… Astăzi…Șocați… am primit o veste îngrozitoare…Am pierdut un prieten un Tată un Soț cum rar mai întâlnești în ziua de astăzi. Un om simplu cu un suflet mare. Un om deosebit… Din pacate viața se termină pentru unii.. mult prea repede…Condoleante familiei…Odihnește-te în pace…Daniel Alexandru Cojocaru", a scris un prieten pe pagina de Facebook a focşăneanului decedat. Daniel Alexandru Cojocaru era căsătorit și avea doi copii. Acesta era vărul Cristinei Gavrilă, purtător de cuvânt al Enet care a susţinut printr-o postare pe pagina sa de Facebook,Cristina Gavrila, că la experienţa vărului său nu avea cum să greşească şi că s-ar încerca muşamalizarea cazului de către autorităţile italiene.  (G. SAVA)

Citiți și:Italia – Un tânăr din Vrancea a murit asfixiat într-un bazin de fermentare a vinului;

Asfissiato nell'autoclave dell'azienda vinicola, muore operaio

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.