Ultima oră

Felix Burduşa, vranceanul de la Vocea Romaniei care l-a impresionat pe Moga

Sorin Tudose
13 oct 2013 3389 vizualizări
Tănărul a interpetat unul din hiturile cantăreţului american Justin Timberlake

Vrancea este şi ea prezentă la show-ul de la Pro TV Vocea Romaniei. Sambătă seara focşănenii, dar nu numai au ţinut pumnii stranşi lui Felix Burduşa, originar din Vrancea. Tanărul de 21 de ani, absolvent al Colegiului Naţional “Al. I. Cuza” Focşani şi-n prezent student în anul 3 la Facultatea de Drept a Universităţii “Nicolae Titulescu”, a interpetat unul din hiturile cantăreţului american Justin Timberlake – What Goes Around Comes Back Around. Focşăneanul spunea înainte de a intra în platou că ar prefera să îşi petreacă sărbătoarea Crăciunului la Vocea Romaniei cu toate că părinţii îl aşteaptă acasă. Impresionaţi de calităţile vocale ale lui Felix, Loredana şi Marius Moga au întors scaunele cu faţa la concurent cu mult înainte de a se termina melodia pentru a vedea cine cantă atat de bine piesa amintită mai sus. Loredana a încercat o glumă zicandu-i  “Felix, eu sunt Otilia în seara asta pentru tine”. La randul său, Moga l-a apreciat pentru vocea de cap foarte bună. “Vocea de cap reprezintă o «parte a vocii» folosită la descrierea rezonanţei simţite de cel care cantă, şi anume în cap (se simte o vibraţie în gură sau în orice altă parte a capului)”, potrivit Wikipedia.ro. Deşi a decis să participe la "Vocea Romaniei" după ce a urmărit-o pe Loredana vorbind despre show pe emisiunea tabloidă a lui Măruţă, Felix l-a ales antrenor pe Marius Moga. Aşa cum era de aşteptat, prestaţia tanărului focşănean a generat zeci de aprecieri pozitive din partea prietenilor şi sute de like-uri pe pagina de facebook a acestuia. Rămane de văzut cum se va descura în următoarea fază a competiţiei. (Sorin TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.