Ultima oră

VIDEO!!! După trei căni de vin, a intrat cu o căruţă într-un microbuz

Aurelian Ivan
8 oct 2013 2013 vizualizări
Un căruţaş care transporta boască a intrat, ieri la pranz, cu caii într-un microbuz înmatriculat în Ucraina. Accidentul a avut loc în localitatea Călimăneşti unde cu o lună în urmă, un autocar cu 77 de turişti ucraineni s-a răsturnat, două persoane pierzandu-şi viaţa.

În cazul de ieri nimeni nu a fost rănit, microbuzul a lovit căruţa, după care a fost proiectat într-un stalp de curent. După accident, o persoană din microbuz a acuzat dureri în piept şi a fost preluată de un echipaj SMURD. “Mana caii în picioare în căruţă. Băiatul a început a claxona, el s-a oprit, s-a ferit să nu îl omoare şi a intrat în stalpul ăsta”, spune una din pasagerele din microbuz. Căruţaşul a recunoscut senin că a băut cateva căni de vin. “Conducătorul unui atelaj hipo a pătruns de pe un drum lateral pe drumul principal fără să se asigure, fiind acroşat şi izbit de un microbuz de transport marfă condus de un cetăţean ucrainean.  Conducătorul atelajului hipo prezenta o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză sunt efectuate cercetări urmand ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale”, ne-a spus inspectorul Adrian Dochioiu, de la IPJ Vrancea. Poliţiştii spun că respectivul căruţaş riscă amendă penală. (Aurelian IVAN)

Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la accident.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
anoni,, acum 3850 zile, 18 ore, 7 minute, 1 secunda
omul asta are probleme rau cu capu..am fost de cateva ori in calimanesti in sat si era baut ,fugea cu caii mai rau ca la un raliu.. toata lumea se fereste din calea lui cand trece cu caruta.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.