Ultima oră

VIDEO!!! Un camion plin cu paie a fost incendiat în trafic de un şofer fumător

Dan Chiriac
31 iul 2013 2533 vizualizări
Traficul pe drumul Focşani- Brăila a fost oprit ieri mai bine de jumătate de oră din pricina unui şofer fumător care a aruncat o ţigară pe geam, iar chiştocul a ajuns în paiele din remorca unui camion

Un camion plin cu baloţi de paie a luat foc ieri după-amiază în mers, la intersecţia drumului naţional Focşani – Brăila şi intrarea în cartierul Mîndreşti. Timp de jumătate de oră traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers, astfel încat coada de maşini a ajuns pană la un kilometru. Incendiul s-a produs din cauze necunoscute pentru moment, în jurul orelor 15.00. Conducătorul auto a oprit în momentul în care a fost atenţionat că din spatele maşinii, acolo unde avea cateva sute de baloţi de paie, iese fum. “O maşină care circula în spatele meu mi-a făcut semn că din spatele camionului iese fum. De fapt focul a cuprins baloţii aflaţi în remorcă. Am încercat să îndepărtăm remorca pentru ca focul să nu cuprindă şi paiele din camion, dar nu am reuşit”, ne-a declarat Robert Spînu, şoferul camionului. Acesta a cerut ajutorul pompierilor, sunand la 112.  “La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Focşani. În momentul în care am ajuns flăcările se manifestau atat la cabina camionului cat şi în partea din spate, unde se aflau baloţii de paie. Din fericire nu au existat victime. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte şi împrejurările în care s-a produs incidentul”, ne-a spus lt. Cristina Duţă, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. Pompierii au constatat că incendiul s-a produs de la o ţigară aruncată de un alt şofer care nu a fost identificat. Servanţii au îndepărtat mai mulţi baloţi de paie, dar nu au reuşit să salveze mare lucru. Aproape întreaga cantitate de paie a ars în urma incendiului.  La faţa locului au ajuns şi poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere, care au dirijat traficul. Pentru a evita alte incidente în zonă, pompierii au fost nevoiţi la final să spele şoseaua naţională. Pentru ca astfel de fapte să nu se mai producă, pompierii îi sfătuiesc pe şoferi să nu mai arunce ţigări aprinse pe geam. (Dan CHIRIAC)
Pe platforma web tv a ZdV puteţi vedea imagini de la locul incediului.

 

 

Camion plin de paie, cuprins de flăcări la Mîndreşti

Un camion plin cu baloţi de paie a luat foc în această după-amiază la Mîndreşti.

Conducătorul auto a oprit în momentul în care a fost atenţionat că din spatele maşinii, acolo unde avea cateva sute de baloţi de paie, iese fum. Acesta a cerut ajutorul pompierilor, sunand la 112. “La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Focşani. În momentul în care am ajuns flăcările se manifestau atat la cabina camionului cat şi în partea din spate, unde se aflau baloţii de paie. Din fericire nu au existat victime. Pompierii fac cercetări pentru a stabili cauzele exacte şi împrejurările în care s-a produs incidentul”, ne-a spus lt. Cristina Duţă, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.