Ultima oră

George ”Loverboy” Piștereanu la Festivalul de Teatru!

Alina VASILIU
21 iul 2013 964 vizualizări
Duminică, 21 iulie, se vor desfășura atelierul și spectacolele programate pentru ultima zi a Festivalului ”Vin` la Teatru”, organizat la Focșani. Astfel, va avea loc și ultimul workshop - ”Con-Text” (trainer Adrian Damian), dar și două piese de teatru de excepție: ”Vest-Est” și ”Pisica Verde” (regia: Cristi Juncu).

Din distribuția spectacolului ”Vest-Est”, în regia lui Danni Ionescu, face parte și actorul George Piștereanu, cunoscut îndeosebi pentru rolurile din filmele ”Eu când vreau să fluier, fluier” și ”Loverboy”.  Piștereanu a primit cu încântare propunerea de a lua parte la festivalul organizat în mod voluntar de tinerii vrânceni. De altfel, actorul conideră că inițiativa este una extraordinară, atât pentru tineri, cât și pentru cei mai în vârstă, care au, acum, o oportunitate inedită de a gusta teatru de calitate. Referitor la spectacolul în care va juca – ”Vest-Est”, George Piștereanu a declarat, pentru Ziarul de Vrancea, că ”încearcă să spargă zidul ignoranței și al discriminării care stagnează în societate, de ceva vreme.”

Cât despre spectatori, actorul mărturisește că se așteaptă la un public receptiv, care să aprecieze devotamentul și seriozitatea pe care organizatorii le acordă pentru buna funcționare a programului.

Actorii din distribuția spectacolului ”Vest-Est” ajung duminică în Focșani și vor pleca luni spre București. Deși timpul, cel mai probabil, nu le va permite, actorul spune că va face tot posibilul pentru a vizita măcar câteva din obiectivele turistice ale Focșaniului. George Piștereanu poate fi văzut duminică, începând cu ora 17.00, în spectacolul ”Vest-Est”. De la ora 20, la Teatrul Municipal Ghe. Pastia, se joacă piesa ”Pisica Verde”, ultima reprezentație din cadrul Festivalului ”Vin` la Teatru”, ediția I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
robert gabriel, acum 3931 zile, 1 ora, 29 minute, 51 secunde
Felicitari organizatorilor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.