Ultima oră

Vara aduce reduceri la biletele de tren cumpărate în avans

Silvia Vrînceanu
9 iul 2013 1330 vizualizări
CFR Călători anunţă că, începand cu finalul lunii iunie, călătorii pot beneficia de reduceri de pană la 25% la cumpărarea în avans a biletelor de tren. Achiziţionarea lor online oferă în plus o reducere de 5%, iar în varianta dus-întors, încă 10%.

Reducerile sunt oferite în funcţie de perioada aleasă de călători, după cum anunţă compania CFR. Astfel, la cumpărarea biletului înainte cu 21 – 30 zile, faţă de data efectuării călătoriei, reducerea este de 25%, pentru că reducerile să coboare pană la 10 % dacă biletele se cumpără cu 6-10 zile de anticipaţie. “Procentul de reducere se acordă pentru biletul cu preţ întreg şi pentru biletul de copil şi se aplică la preţul biletului de călătorie şi la suplimentul de tren, în funcţie de perioada de anticipaţie a procurării biletului. Tariful de rezervare a locului şi tariful de supliment de pat/cuşetă se achită integral”, informează CFR. Prin serviciul Cumpără Bilete CFR online, la reducerile de 10% - 25% oferite la cumpărarea cu anticipaţie se mai adaugă şi un discount de 5%. În plus, cei care folosesc această aplicaţie nu au nevoie decat de o conexiune la internet, fără să fie necesară printarea biletului. “Identificarea în tren are loc pe baza unui act de identitate şi a ID-ului de bilet primit în varianta electronică pe e-mail”, mai informează CFR Călători. Detalii despre reducerile aplicate şi despre mersul trenurilor se găsesc pe pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau la numărul de telefon 0237/615379, la care răspund operatorii din staţia CFR Focşani. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.