Ultima oră

Votaţi Focşaniul! Ana Maria Cucută şi trupa ei performează diseară la show-ul Romanii au Talent

Sorin Tudose
2 mai 2013 2186 vizualizări
Focşaniul are o reprezentantă pe scena “Romanii au Talent”, cel mai popular show al momentului, în ultima semifinală a concursului. Începand cu ora 20.30 cele 12 momente artistice gandite de concurenţi vor trebui să impresioneze cei trei juraţi, dar mai cu seamă publicul telespectator, acesta putand să îşi susţină favoriţii prin telefon ori sms.

Ana Maria Cucută, membră cofondatoare a grupului “Uninvented Theatre”, ne spunea înainte de semifinală că momentul a fost pregătit pe fugă, dar a fost apreciat. “A fost foarte emoţionant pe scenă, mai ales că în cateva momente publicul s-a ridicat în picioare şi ne-a aplaudat. A fost practic un moment fără cuvinte, numai gesturi şi mimică, care în cele din urmă l-a impresionat chiar şi pe Mihai Petre, cel mai exigent dintre membrii juriului”, ne spunea Ana Maria după ce a aflat că a intrat în semifinală. De data aceasta membrii grupului teatrului de păpuşi trebuie să îşi îndrepte atenţia mai curand spre telespectatori. Aşadar, focşăneanca şi trupa ei merită susţinuţi. Succes! (S. TUDOSE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.