Ultima oră

Galerie foto!!! Cum schimbă „blonda de la Financiar” şefii Spitalului Militar Focşani

Ziarul de Vrancea
15 apr 2013 33604 vizualizări

Angajatele sexy aduc Corpul de control al ministrului Duşa la Spitalul Militar din Focşani. Cinci dintre oficialii cu funcţii în Spitalului Militar de Urgenţă Focşani”, în frunte cu comandantul Constantin Adochiţei, apar în mai multe fotografii indecente, la o petrecere organizată în biroul directorului economic.De ziua ei, una dintre angajatele spitalului s-a lăsat fotografiată în ipostaze indecente, iar fotografiile au ajuns pe mana „opoziţiei” din spital. Constantin Adochiţei a preluat şefia Spitalului Militar în 2011, însă se pare că este iubit doar de subordonate, nu şi de subordonaţi.Publicarea fotografiilor indecente scoate la iveală problemele din spital

Apariţia ieri, la prima oră, a unor fotografii din timpul unei petreceri asezonate cu striptease şi alcool la Spitalul Militar din Focşani, în care protagonişti sunt cinci dintre conducătorii unităţii, a scos la iveală problemele care mocnesc de mai mult timp în singura unitate sanitară cu profil militar din judeţ. Col. dr. Constantin Adochiţei, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Popescu”, este anchetat de Ministerul Apărării şi riscă demiterea după ce împreună cu o parte din şefii de compartimente şi două  subalterne au fost imortalizaţi în cateva fotografii fierbinţi, în timpul unei petreceri organizate chiar la locul de muncă. Ora petrecerii stropite cu whiskey  şi vin roşu: 15.00, după cum se vede pe ecranul televizorului deschis pe Antena 3, oră la care bugetarii ar fi trebuit  să lucreze. În pozele care au ajuns în presă, apar comandantul Constantin Adochiţei, medic chirurg şi ginecolog în unitate, col. Sorin Ivan, şeful serviciului de resurse umane, totodată purtător de cuvant al unităţii, Viorel Ion Dănilă, directorul economic, Gianina Bădărău, şef Birou Contabilitate, farmacistul unităţii, Adrian Andronic, dar şi Liliana Macovei, blonda „Lyla”, cea care a condimentat petrecerea. Aceasta din urmă şi-a aniversat ziua de naştere la serviciu, ocazie cu care s-a lăsat fotografiată în ipostaze indecente, incompatibile cu instituţia publică care îi plăteşte salariul.

„Fereşte-ne Doamne de blonde, dar fă o excepţie: Lyla”

În imagini se poate vedea, între altele, cum angajata de la Resurse Umane este dezbrăcată de colega de la Contabilitate până la sutien, însă aceeaşi salariată nu ezită să pozeze în ipostaze sexy chiar pe biroul unde în mod normal îşi desfăşoară activitatea superiorul ei. La un moment dat, cand spiritele s-au încins, comandantul Adochiţei îi agaţă de gat blondei Lyla o cravată primită cadou, inscripţionată cu mesajul: „Fereşte-ne Doamne de blonde, dar fă o excepţie: Loveşte-ne cu Lyla! Fără pretenţie, cu maximă intenţie”.

La un moment dat, şefa de la contabilitate foloseşte un pistol pe care îl indreaptă în joacă spre colonelul Ivan. Nu se ştie dacă este vorba de o armă adevărată sau de jucărie, însă Corpul de Control ar trebui să afle. Faptul că directorul a „girat” petrecerea se vede din fotografia în care acesta se pozează cu subrdonatele sale lipsite de inhibiţii.

Ministrul Apărării: „Ofensă care prejudiciază imaginea armatei”

După apariţia acestor imagini, ministrul Apărării, Mircea Duşa, a decis să trimită corpul de control la Focşani. Din primele informaţii se pare însă că pozele sunt făcute cu ceva timp în urmă. Ar fi vorba despre o petrecere făcută în octombrie 2011, la cateva luni de la preluarea comenzii de către Constantin Adochiţei. Nu este exclus ca unii dintre angajaţii spitalului, care îşi doresc un nou comandant, să fi trimis pozele compromiţătoare presei. “Nu sunt de acord ca într-o instituţie militară să se întâmple aşa ceva. În acest sens, am dispus un control pentru a afla ce s-a întâmpla acolo şi să dispunem sancţiunile necesare. Mă deranjează orice ofensă care prejudiciază imaginea armatei. Nimeni nu este împotriva distracţiei, dar nu într-o instituţie militară”, a declarat Mircea Duşa, ministrul Apărării. Deşi sunt implicaţi într-un scandal de proporţii, împricinaţii nu au dorit să comenteze situaţia creată şi au transmis prin intermediul portarului că ar fi victimele unei „calomnii”.  Şi Colegiul Medicilor din Vrancea se va autosesiza în acest caz. Dr. Valentin Ochean, purtătorul de cuvant al Colegiului Medicilor, spune că această situaţie va fi analizată şi dacă se va constata că incidentul aduce atingere gravă a imaginii breslei, se vor lua măsurile de sancţionare ce se impun.

Director din 2011

Col. dr.  Constantin Adochiţei este medic primar chirurgie generală şi medic specialist obstetrică ginecologie şi a preluat funcţia de comandant al Spitalului Militar în 2011, după ce a promovat concursul organizat de MApN. În momentul în care s-a înscris la concurs, Adochiţei ocupa funcţia de şef centrul militar de sănătate de la Buzău şi a primit aviz favorabil de participare de la comisia de selecţie a cadrelor militare ce funcţionează pe langă Statul Major General. Acesta a preluat funcţia de la col. dr. Horaţiu Colea, care lucrează acum la Direcţia Medicală din minister. La vremea respectivă, funcţia fusese ravnită şi de ortopedul Boicu, care nu a primit „verde” pentru a se înscrie la concurs. Adochiţei a fost avansat în ciuda faptului că, în 2008, a fost cercetat pentru luare de mită. Procurorii Parchetului Militar Bacău au deschis un dosar penal pe numele acestuia după ce o pacientă a reclamat faptul că medicul i-ar fi cerut bani pentru o operaţie care nu ar fi reuşit. Atunci, Constantin Adochiţei s-a apărat spunand că toţi doctorii iau bani de la pacienţii mulţumiţi de servicii.

Cine vrea să fie şef?

Scandalul pozelor indecente va afecta fără îndoială imaginea Spitalul Militar din Focşani care în ultimii ani a reuşit să atragă mai mulţi pacienţi şi care se pregăteşte să intre într-un amplu program de reabilitare, cu fonduri de la MApN. Chiar dacă unii colegi îi reproşează comportamentul dictatorial, în mandatul lui Adochiţei unitatea a reuşit să atragă mai mulţi medici, aşa încat sunt asigurate  gărzi şi la compartimentul de primire urgenţe. Unitatea a devenit mai activă din punct de vedere medical în ultimii ani şi oferă servicii în specialităţi precum dermatologie, ORL, oftalmologie, neurologie – psihiatrie, medicină internă, cardiologie, chirurgie generală, ortopedie – traumatologie, urologie, dar şi terapie intensivă. Se presupune că la baza trimiterii fotografiilor către redacţii stă „un joc de putere” care intenţionează să schimbe comandantul. Surse din spital ne-au declarat că de la preluarea şefiei, comandantul Adochiţei şi-ar fi format o camarilă proprie şi şi-a avansat soţia în funcţia de şef al laboratorului de analize medicale. În plus, a tolerat angajările rudelor unor subordonaţi. De exemplu, spun sursele noastre, colonelul Ivan şi-a angajat soţia în compartimentul de Resurse Umane, dar şi două cumnate. De asemenea, blonda Lyla, cea care le-a ridicat temperatura şefilor la petrecere, este nepoarta directorului economic, Viorel Dănilă, transferat în urmă cu caţiva ani de la Centrul Militar. Aceleaşi surse vorbesc despre neregularităţi în decontarea unor servicii medicale, dar şi despre limbajul agresiv folosit de comandant la adresa unor subordonaţi. „Comandantul are un stil dictatorial. Dacă cineva îl contrazice, pană nu vede sange nu se lasă. Vorbeşte urat inclusiv în sala de operaţii”, ne-au spus surse din spital. Pe de altă parte există şi subordonaţi care au doar cuvinte de laudă la adresa şefului, spunand că „a ridicat cota de încredere a spitalului”. În aceste condiţii nu este exlus ca verificările făcute de Direcţia Medicală din MapN să scoată la iveală şi alte nereguli, iar pozele sexy să fie doar partea văzută dintr-o instituţie plină de probleme, dar protejată de opinia publică de „secretul militar”. (Camelia MARIN)


CASETĂ

„De mirat nu ne mirăm, dar de îngrozit da!”

Cititorii Ziarului de Vrancea sunt indignaţi de comportamentul indecent al oficialilor din Spitalul Militar. „De mirat nu ne mirăm, dar de îngrozit da! Să vedem acum dacă măcar în al 12 -lea ceas se iau măsuri, pentru că e strigător la cer ca din banii publici să se finanţeze aceste mizerii umane. Sunt oameni bine pregătiţi care îngroaşă randurile şomerilor pentru că evident nu au cum să concureze cu astfel de invidie care umblă cu fusta ridicată prin birouri. Şi că veni vorba de birouri...ce serviciu e ăsta unde vii şi te uiţi la tv??? Păi la privat în multe locuri ţi se interzice să vorbeşti şi la telefon în interes personal la locul de muncă..şi ăştia au plasmă cu canale de filme-telenovele-ştiri? Asta-i Romania bugetarilor...Romania LOR...a celor cărora nu le pasă decat de huzurul propriu, fără nicio responsabilitate faţă de cei ce-i plătesc....”, spune „Adelina” pe formul ziarului nostru.  „Cred că tare mandră mai este Ecaterina Teodoroiu de urmaşă să blondă «army girl» !!! Şi totodată marii generali din armata Romaniei care au luptat în războaiele de neatarnare a neamului sunt multumiţi de „stelaţii” „oştirii din prezent”, a transmis şi cel care se semenează „Generalul Eremia Grigorescu”. Sunt însă şi cititori care cred că este vorba despre „o făcătură la adresa Dr Adochiţei”. „Eu aş aprecia cum arată spitalul acum, cate s-au schimbat de cand este comandantul acestui spital. Păcat că aruncaţi cu atata mizerie în oameni care vor să schimbe ceva...Probabil a fost o petrecere ca între colegi ...Ce atata zarvă? Ce atata mizerie? Pozele clar au fost triate şi date pe alea care trebuie să apară...”, crede „Ioana”. (R. M.)

15.04.2013-ora10,00:Show erotic în birourile şefilor de la Spitalul Militar

Caţiva angajaţi ai Spitalul Militar de Urgenţă “dr. Alexandru Popescu” din Focşani au fost imortalizaţi în cateva fotografii fierbinţi, în timpul unei petreceri organizate chiar la locul de muncă, la aniversarea unei colege.

Între participanţii la “petrecerea fierbinte” se numără şi comandantul, col. dr. Constantin Adochiţei, medic chirurg în unitate, dar şi purtătorul de cuvant, colonelul Sorin Ivan. Protagonista pozelor sexi este una dintre angajatele de la Biroul de resurse umane, o blondă fără inhibiţii, care nu ezită să se lase fotografiată în ipostaze indecente, total nepotrivite pentru o instituţie publică. În imagini se poate vedea cum angajata de la Resurse Umane este dezbrăcată de una dintre colege până la sutien, însă aceeaşi salariată nu ezită să pozeze în ipostaze sexy chiar pe biroul comandantului. La un moment dat, aceeaşi angajată foloseşte un pistol pe care îl indreaptă spre unul dintre sefii spitalului, dar îşi agaţă de gat şi o cravată inscripţionată cu următorul mesaj: "Fereşte-ne Doamne de blonde, dar fă o excepţie: Loveşte-ne cu Lyla! Fără pretenţie, cu maximă intenţie".  Comandantul Spitalului Militar a refuzat să comenteze apariţia fotografiilor, însă ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat la RTV că va trimite corpul de control la Spitalul Militar şi în două zile va avea raportul pe masa de lucru, pentru a putea dispune în acest caz. "Nu sunt de acord ca într-o instituţie medicală să se întâmple aşa ceva. Cum am aflat, am trimis corpul de control la Focşani. Nimeni nu este împotriva petrecerilor, dar nu într-o unitate medicală militară. Am luat legătura cu directorul Direcţiei Medicale şi se vor lua măsuri", a spus Mircea Duşa. Sursele noastre spun că trimiterea fotografiilor către presă este opera unei grupări din Spitalul Militar care doreşte schimbarea directorului actual si numirea unui alt comandant. Directorul Constantin Adochiţei a fost implicat în urmă cu caţiva ani ani într-un scandal de malpraxis, după ce o pacientă l-a acuzat că a primit bani iar operaţia nu a reuşit. Acesta va trebui sa dea explicatii nu doar superiorilor, ci si sotiei sale, angajata la laboratorul Spitalului Militar.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 78

Adaugă comentariu
, acum 3884 zile, 16 ore, 7 minute, 8 secunde
Comentati degeba ca si voi ati face la fel , adica tot ce scrie negativ mai sus , poate mai putin unele femei !
, acum 3999 zile, 6 ore, 24 minute, 25 secunde
oricum adochitei e ** ***** *******,habar nu are de medicin.s-a vazut asta cu multi ani in urma,cind a fost in somalia.e un *******.
daca aveau bani se destrabalau la resturant, acum 3999 zile, 9 ore, 59 minute, 51 secunde
Exista o solutie, nu mai platim c.a.s.-ul pana cand vom sti exact cum sunt gestionati banii nostrii, pentru ca la ora actuala noi contribuabilii nu avem nici un control asupra banilor catre sanatate, citeste integral
sa(n)tana, acum 3999 zile, 10 ore, 3 minute, 6 secunde
Bah, imi place! A intrat dddddddrrrrrrrrrrrrr@@@@@@@@qqqqqqqqqqqqu'-n voi! Asa de multe comentarii n-am mai vazut de pe vremea ninsorilor din februarie-martie 2012... Asa va vreau! Destepti, citeste integral
codrin, acum 3999 zile, 12 ore, 8 minute, 54 secunde
Domnilor....sint militar,nu are acum importanta gradul meu,dar....va pot spune ca ce este in Sp Militar...nu intilnesti nicaieri.Am fost nevoit sa stau internat citeva zile,si va dau cuvintul meu ca citeste integral
secret, acum 3999 zile, 11 ore, 54 minute, 50 secunde
in toate spitalele se cumpara medicamentele si tot ce trebuie nu mai fiti atat de nerecunoscatori cu cei care va fac bine
secret, acum 3999 zile, 12 ore, 18 minute, 52 secunde
ma doare pe mine in cot de tema ta haaa haaaa si nu mai vorbiti despre un om destept.ca sunteti ratati
adina , acum 3999 zile, 12 ore, 7 minute, 20 secunde
pai daca te doare fa-ti o programare la don' doctor!..si poate dai si de (cenzurat)blonda sa va tratati reciproc......yak...e plina lumea de rebuturi
secret, acum 3999 zile, 12 ore, 26 minute, 16 secunde
de faptele bune care le fac nu vorbeste nici unul.toata chestia asta a fost bine pusa la puncty sal aiva cu ceva la mana dar cine il cunoaste stie ce fel de om e.se mai intampla si in alte unitati de citeste integral
secret, acum 3999 zile, 12 ore, 40 minute, 49 secunde
nu va e rusine sa vorbiti asa despre un om care a facut multe pt spitalul militar.daca nul cunoasteti cu adevarat mai bine taceti din gura cine nul cunoaste poate mai si crede.este unul dintre cei citeste integral
adina, acum 3999 zile, 12 ore, 29 minute, 54 secunde
speram spre binele lui ca nu ati fost colegi de banca! Iti dau o tema pentru acasa:..pana la pensie sa inveti cum se scrie corect "NUL" si "VATI"....iar daca vrei sa afli cum citeste integral
prezicatorul, acum 3999 zile, 15 ore, 39 minute, 20 secunde
D-le ADOCHITEI,probabil te gindesti si acum de unde ti se trage. Sa facem un mic exercitiu;materialul era pregatit dar actualii politicieni inca nu stiau daca esti neutru sau cu fostii pe timpul citeste integral
tupeu din partea comandantului, acum 3999 zile, 14 ore, 9 minute, 36 secunde
Incredibil, domnule director Adochitei, usleul este de un an la putere si dumneata nu ai fost sa te inchini si sa sarutzi mainile marelui han , asta chiar e tupeu si nesimtire, ai uitat pe ce lume citeste integral
zici prezicator !!??, acum 3999 zile, 14 ore, 39 minute, 21 secunde
Tataie zici ca esti tare, dar esti in urma rau. Aparare la PNL. As vrea eu , de exemplu. De cand Dusa este la PNL. Cu Sanatatea o nimerisi, ala este la PNL si putin il doare de Spitalele Militare. Ca citeste integral
pacient, acum 3999 zile, 16 ore, 34 minute
Cine a zis ca de la curve si bautura, se duce dracului totul , a avut perfecta dreptate.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.