Ultima oră

Info-Rural :Vineri s-a încheiat depunerea proiectelor la Măsura 221

Corneliu Condurache
30 sep 2012 1624 vizualizări
“Prima împădurire”, pentru care s-a prevăzut suma de 44 milioane euro. Următoarea sesiune de depunere a dosarelor este între 15 noiembrie – 14 decembrie.

 

Sesiunea de depunere a dosarelor la Măsura 312  care oferă sprijin pentru crearea şi dezvoltarea de micro - întreprinderi . Suma pusă la dispoziţie este de 134,6 milioane de euro.

Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din Romania (LAPAR) a solicitat Ministerului Agriculturii o subvenţie de 220 de euro pe hectar. Cuantumul plăţilor directe pe suprafaţă pentru anul 2012 va fi stabilit în cursul acestei luni.

Gura Caliţei: Magazie, remiză şi arhivă

Primăria din Gura Caliţei va construi o magazie de material, remiză şi arhivă pentru bibliotecă la etaj. Valoarea estimată a contractului scos la licitaţie este de 624.222 lei. Ofertele pentru această investiţie pot fi depuse pană pe data de 8 octombrie. Finanţarea va fi asigurată din fonduri ale bugetului local. (M. B.)

Vulturu: Reparaţii la Căminul Cultural

Căminul Cultural din comuna Vulturu va fi reabilitat şi compartimentat. Contractul de realizare a lucrărilor este estimat la 833.889 lei. Data limită de depunere a ofertelor de către agenţii economici interesaţi este maine, la ora 10.00. Imobilul, aflat pe lista de priorităţi a noului primar, a avut la un moment dat în trecut şi destinaţia de discotecă. (M. B.)

Homocea: Mandatele aleşilor, în pronunţare

Magistraţii Tribunalului Vrancea ar trebui să dea miercuri pronunţarea în dosarul în care se judecă soarta mandatelor mai multor consilieri locali din Homocea, după cum s-a stabilit la termenul din 26 septembrie. Este vorba de patru consilieri ai PNG – CD care au fost excluşi din partid după alegerile locale din 10 iunie. Motivul oficial îl reprezintă acuzaţiile că au stat la baza violenţelor care au avut loc în ziua alegerilor. Pe de altă parte, aleşii PNG – CD au sprijinit pentru funcţia de viceprimar un consilier PDL, care nu este agreat de primarul PNL Neculai Ionescu. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.