Ultima oră

La spital după ce au intrat cu maşina sau mopedul pe arătură

Dan Chiriac
27 aug 2012 1240 vizualizări
Mai mulţi şoferi sau conducători de mopede au fost victimele unor accidente produse duminică

Duminică, pe şosele din judeţ au avut loc mai multe accidente rutiere în urma cărora mai multe persoane au ajuns la spital. Pe DJ 205 P, în comuna Vânători, Domnica C., 49 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a izbit de un copac. Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei de deplasare. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto. În comuna Vidra, Ştefan N., 47 ani, din localitate, aflat pe un motoscuter marca Malaguti, a căzut în şanţul de pe marginea părţii carosabile. Poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc pe fondul neatenţiei. Bărbatul a fost accidentat grav. Poliţiştii rutieri au stabilit şi împrejurările în care a avut loc accidentul produs pe E 85, între Focşani şi Garoafa. Astfel, Emil H., 61 ani, din municipiul Piatra Neamţ, în timp ce conducea autoturismul  marca WV Polo, din cauza neatenţiei a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un WV Passat, condus regulamentar de Vasile P., 39 ani, din municipiul Bucureşti. Cei doi şoferi au suferit răni uşoare şi au fost transportaţi la spital. 

Băut, a intrat cu mopedul în pod

Un tanăr din comuna Tamboieşti va fi cercetat penal după ce s-a urcat pe un moped şi a produs un accident rutier. În urma cercetărilor a rezultat că pe DJ 202E, în comuna Tîmboieşti, Marius-Aurelian T., 25 ani, din localitate, aflat pe un moped marca Piaggio, a intrat în coliziune cu un podeţ. Tanărul a pierdut controlul direcţiei de deplasare din cauza consumului de băuturi alcoolice. La testatare, acesta a fost găsit cu o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul mopedului a fost rănit uşor. Poliţiştii au întocmit la finalul săptămanii trecute şi două dosare penale. Pe DN 2M, în oraşul Odobeşti, poliţiştii l-au depistat în trafic pe Cornel M., 32 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea autoturismul marca Citroen, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din 15 august. Pe Bld. Bucureşti din Focşani, Dragoş H., 23 ani, din localitate, a condus un autoturism Fiat, cu o îmbibaţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii exacte alcoolemiei, în momentul accidentului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
IONUT, acum 4256 zile, 8 ore, 13 minute, 8 secunde
PeTuslucM. a vrut sa-l scoata primarita de la Timboesti MIHALCEA DANIELA ,,treaz si nebaut'' dar politistii au fost baieti corecti si n-au ascultat-o pe ,,doamna Capra'' ce-si baga citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.