Ultima oră

Ca-n Vestul Sălbatic! Rromii s-au împuşcat într-un bar din Gugeşti

Dan Chiriac
20 aug 2012 2852 vizualizări
Cum victima nu doreşte să depună plangere, poliţiştii trebuie să aştepte ca aceasta să fie operată pentru a demara cercetările

Un scandal produs duminică seara într-un bar din comuna Gugeşti s-a terminat cu focuri de armă. Deşi a fost folosită o armă, poliţiştii spun că nu pot face cercetări în acest moment pentru faptul că nu există plangerea victimei sau concluzia medicală care să ateste că bărbatul a fost împuşcat. Duminică, pe fondul consumului de alcool, între mai mulţi cetăţeni de etnie rromă a izbucnit un scandal. După ce s-au împărţit mai multe lovituri, unul dintre combatanţi a scos un pistol şi a tras în direcţia rivalului său. Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean. Medicii au sesizat poliţia, care deocamdată se poziţionează în stand-by. Poliţiştii confirmă faptul că s-au tras focuri în incinta localului, dar spun că nu au demarat nicio anchetă pană în acest moment pentru că legea nu permite acest fapt. “Victima a refuzat să depună plangere împotriva celui care l-a agresat. Ne vom sesiza din oficiu doar în momentul în care bărbatul va fi operat, iar medicul ne va confirma că acesta a fost împuşcat. Se vor demara cercetările pentru a se stabili dacă arma a fost letală sau neletală a fost folosită în condiţiile legii”, ne-a spus inspectorul Bogdan Toader, de la poliţia vranceană. Se pare că cei implicaţi în scandal sunt apropiaţi, acesta fiind şi motivul pentru care victima a refuzat să facă plangere. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.