Ultima oră

Motocicleta Poliţiei a lovit un biciclist pe trecerea de pietoni

Condurache Rodica
10 iun 2012 3414 vizualizări
Motocicleta Poliţiei a lovit un biciclist pe trecerea de pietoni

Doi motociclişti, unul dintre aceştia fiind poliţist, au fost implicaţi sambătă  seară în două accidente produse la interval de cateva ore pe bulevardul care traversează Focşaniul. Primul accident a avut loc în jurul orelor 19.30 pe b-dul Bucureşti, cand agentul principal Vicenţiu Nichita, de la Biroul Poliţiei Rutiere Focşani, aflat pe o motocicletă aparţinand IJP Vrancea, a lovit un biciclist care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Agentul se afla în misiune şi avea semnalele acustice în funcţiune. “Agentul se deplasa la o tamponare în comuna Urecheşti. Biciclistul a apărut brusc pe trecerea de pietoni, aşa cum se vede pe o înregistrare video şi după cum au declarat caţiva martori ai accidentului. Cercetările în acest caz sunt efectuate de Parchet, care va stabili împrejurările în care s-a produs accidentul”, ne-a spus comisarul Cătălin Stegărescu, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Focşani. Victima, Didi Bîrlădeanu, 58 ani, a suferit o fractură parietală. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean. Victima a fost testată cu alcooltestul şi avea o alcoolemie de 0,16 mg/l în aerul expirat. Poliţistul nu a băut înainte de a se urca pe motocicletă, potrivit Poliţiei.


Motociclist rănit de patroana de la As Cafe


Al doilea accident a avut loc pe b-dul Unirii, în jurul orelor 21.00, chiar în apropierea Sălii Polivalente. O şoferiţă, Elena Gavrilă, 50 ani, patroana barului AS Café, dorea să intre pe platforma din faţa sălii sporturilor, însă a accidentat un motociclist care a trecut în viteză. "Un autovehicul marca Audi nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist, care circula regulamentar din sens opus”, ne-a precizat Cătălin Stegărescu. Martorii au povestit cum s-a întamplat accidentul. “Maşina Audi a lovit violent o motocicletă Yamaha. Doamna care conducea maşina Audi se deplasa din direcţia Big spre Polivalentă. Tanărul motociclist venea dinspre Sud. Chiar în dreptul Sălii de Sport, autovehiculul Audi a virat spre stanga fără a se asigura, în ciuda faptului că intrarea spre Polivalentă are postat semnul “accesul interzis”. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată dincolo de spaţiul verde al Sălii, iar motociclistul a zburat circa 7 metri pe prima bandă. Poliţia şi Salvarea au sosit în timp optim. Tanărul era conştient şi a dat cateva informaţii oamenilor legii”, ne-a relatat colaboratorul nostru Vasile Lefter, sosit la faţa locului la un minut după accident. Bărbatul în varstă de 26 de ani, Doru Cristinel Neagu, a fost rănit uşor, dar starea sa de sănătate este stabilă. (Dan CHIRIAC)

Week-end încărcat pentru poliţiştii de la Rutieră

Sambătă a fost o zi încărcată pentru rutierişti. De la primele ore ale dimineţii, în municipiul Focşani a fost depistat un bărbat de 60 de ani care avea o alcoolemie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. La orele 11, în afara localităţii Răstoaca, un gălăţean de 39 de ani aflat la volanul unui autoturism Dacia a lovit o autoutilitară. Vina aparţine conducătorul Dacia, care nu a respectat distanţa în mers, în urma accidentului rezultand rănirea a două pasagere, Ecaterina M, de 35 de ani, soţia şoferului, şi fiica acestora în vîrstă de 13 ani. Tot dimineaţă, pe E85 la Dumbrăveni, un focşănean de 33 de ani a fost oprit la volanul unui autoturism Peugeot cu autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 4 mai. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
relu, acum 4330 zile, 15 ore, 39 minute, 23 secunde
S-avem iertare doamna Condurache. Dupa cum ati formulat titlul se intelege ca motocicleta era o drona asa ca parchetul n-are pe cine sa ancheteze.
Robert, acum 4331 zile, 32 minute, 7 secunde
Cata vrajeala cu polististul...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.