Ultima oră

UPDATE!!! Primari USL aleşi cu 90% în Vrancea

Silvia Vrînceanu
10 iun 2012 23746 vizualizări
Primele rezultate de la urne arată că în Vrancea a caştigat detaşat USL-ul, singura necunoscută fiind scorul final al alegerilor. Majoritatea primarilor care au candidat şi-au păstrat scaunele pană în 2016.

La oraşe Daniel Nicolaş a caştigat fară emoţii un nou mandat la Odobeşti, în condiţiile în care PDL nu a avut candidat, Ion Petre mai stă în fruntea Primăriei Panciu încă patru ani, la Mărăşeşti a caştigat Valerică Chitic, iar la Adjud un nou mandat a fost caştigat de Constantin Armencea, toţi de la USL. La comune situaţia este identică: la Carligele Ştefan Moscu a caştigat detaşat cu 90%, la Coteşti a ieşit caştigător Vasile Bolovan, la Gugeşti alegătorii i-au încredinţat un nou mandat lui Vasile Vatră, iar la Goleşti a ieşit caştigător Alexandru Zar. La Jariştea alegerile au fost caştigate de Cătălin Toma (PNL), la Măicăneşti – Costel Necula (PSD), la Ţifeşti – Gabriel Postolache (PDL), la Vizantea Livezi – Fănică Ciobotaru (PNL). De asemenea, primarul de la Păuleşti, Vasile Bratosin, se declara fericit în această seară întrucat localnicii nu au fost puşi în situaţia de a alegee între el şi alt candidat, întrucît social-democratul a candidat de unul singur. „Nu am crezut vreodată că o să trăiesc momentul acesta de bucurie”, ne-a spus aseară Bratosin Prezenţa la urne în Vrancea a fost de 51%.

Posibile surprize la Păuneşti şi Vulturu


Numărătoarea parţială a voturilor ar putea aduce un alt primar la Păuneşti, în locul lui Aurel Petrilă, care a migrat înainte de alegeri de la PDL la PSD. Se pare că localnicii au mers pe mana viceprimarului Gheorghe Popa, care înregistra un avans de 100 de voturi faţă de principalul său contracandidat de la USL. De asemenea, la Vulturu, pe primul loc era candidatul USL, Nicuşor Păduraru. De asemenea, la Andreiaşu de Jos, primarul Ionel Budeanu se află pe primul loc, însă numărătoarea voturilor nu s-a încheiat. Marian Oprişan se pregăteşte la această oră să susţină discursul victoriei.

Liberalii pierd în favoarea independenţilor susţinuţi de PSD

La Vintileasca, primarul Marian Georgescu a pierdut pirmăria la o diferenţă destul de mare faţă de independentul Viorel Georgel Spătaru, un pădurar susţinut din umbră de către PSD. La Jitia scorul este strans între candidatul USL, viceprimarul Gheorghiţă Ion şi candidatul APV, Ion Păun, însă balanţa înclină către candidatul de la PSD. Din primele informaţii, PDL a pierdut primăriile de la Soveja (Costel Pleşa), la Dumbrăveni (Ion Strambei), în schimb par să caştige la Ciorăşti, candidatul PDL avand un avans în faţa primarului Viorel Haiducu. La Dumitreşti nu se ştie care este scorul, primarul Sandu Crintea fiind la această oră la egalitate cu independentul Petrică Dogaru, susţinut tot de PSD. În comună sunt 11 secţii de votare, însă nu s-au centralizat rezultatele decat în cateva. Liberalii îşi păstrează Chiojdeniul, prin primarul Şerban Parlogea, şi Reghiu, prin Răduţă Macovei (90 %), însă pierd Vanătoriul, Gheorghe Macovei urmand să predea cheile de la primărie candidatului independent Ionel Lupu. Vom reveni cu alte rezultate în cel mai scurt timp.

Rămaneţi pe www.ziaruldevrancea.ro pentru a afla rezultatele scrutinului de astăzi din Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Vanea, acum 4327 zile, 22 ore, 37 minute, 21 secunde
Infratit fi-va vesnic al nostru popor Cu poporul sovietic eliberator. Leninismul ni-e far si tarie si-avant Noi urmam cu credinta Partidul ne-nfrant, Faurim socialismul pe-al tarii pamant! Traiasca citeste integral
, acum 4327 zile, 23 ore, 26 minute, 25 secunde
Ne-am saturat de specialistii pupincurbasisti. Unde e basescu sa rada putin sau sa jumbareasca? Unde e Boculetul? Unde e Udrica? Acuma trebuie neaparat sase descjhida dosarele penale pentru toti citeste integral
geo , acum 4327 zile, 23 ore, 42 minute, 1 secunda
M.Oprisan sa ne mai scuteasca si mai bine s-ar pregati pt.altele ca de-acuma gata .Aprins vulpea rana si nea Mircea il cheama de acolo de unde e acum(de jos de tot ).Huo MAFIA USL.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.