Ultima oră

Au mai rămas 10 sate izolate în Vrancea

Mihaela Beșleagă
16 feb 2012 2790 vizualizări
seară a reînceput viscolul, care a blocat circulaţia pe trei drumuri

Ieri seară, în Vrancea au mai rămas 1.600 de locuitori izolaţi, din 10 sate aparţinătoare de patru comune. Satele izolate ieri de nămeţi, potrivit datelor transmise de Instituţia Prefectului, erau: comuna Bogheşti – Bogheştii de Sus, Chiţcani, Plăcinţeni şi Iugani; comuna Dumitreşti – Siminoc, Trestia; comuna Tîmboieşti – Trestieni; comuna Vintileasca – Bahnele, După Măgură, Poiana Stoichii. De asemenea, aseară, din cauza vîntului, circulaţia a fost îngreunată pe cîteva sectoare de drum din cauza zăpezii viscolite din nou pe carosabil. Aseară, un cititor ne-a semnalat faptul că pe drumul naţional 23, între Mîndreşti şi Răstoaca, se formase o coloană de maşini pe doi kilometri, care înainta cu greutate. Circulaţie îngreunată din cauza viscolului s-a semnalat şi pe DN 23 A Milcovul – Gologanu – Ciorăşti, DN 24 Tişiţa – Tecuci şi DN 22L Tişiţa – Panciu, conform informaţiilor furnizate de Poliţia Rutieră. „Urmare a căderilor abundente de zăpadă şi a viscolului, în acest moment, în judeţul Vrancea traficul rutier este blocat pe un tronson de drum naţional (DN 23 B sector km 9 – 12) şi două tronsoane de drumuri judeţene (DJ 204P Gugeşti – Dumbrăveni şi DJ 205 E Bătineşti - Ţifeşti)”, a informat aseară Instituţia Prefectului. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Strajescu, acum 4424 zile, 2 ore, 4 minute, 34 secunde
Satul STRAJESCU din comuna Garoafa este izolat de 4 saptamani. De o luna de zile nu mai circula nici o masina catre Focsani deoarece drumul de 3 km dintre Ciuslea si Strajescu nu este curatat de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.