Ultima oră

Ajutor umanitar de 86.500 lei pentru Vrancea de la Guvern

Mihaela Beșleagă
14 feb 2012 1310 vizualizări
Guvernul a aprobat, în cadru şedinţei de marţi dimineaţă, acordarea de ajutoare pentru sinistraţii din judeţele Vrancea, Brăila, Buzău şi Călăraşi.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a precizat că Executivul a adoptat o hotărîre prin care a alocat în total 244.000 de lei pentru cele patru judeţe, cele mai afectate de viscol în această perioadă. Judeţul Vrancea va primi cel mai mult, 86.500 de lei, urmat de Brăila- 70.000 lei, Călăraşi - 52.000 de lei şi Buzău - 35.500 de lei. Ajutorul constă în motorină, pate de ficat, conserve de carne de porc şi apă minerală. „Este un prim sprijin pe care îl acordă Guvernul României sinistraţilor, urmînd ca în perioada următoare să analizăm posibilităţile financiare pentru toate localităţile care au fost afectate de viscol”, a mai spus Gabriel Berca. Acesta a menţionat că distribuirea ajutorului umanitar cade în sarcina instituţiilor prefectului din cele patru judeţe, iar cheltuielile pentru transportul produselor se suportă de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. (M. BEŞLEAGĂ)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.