Ultima oră

Cum se circulă pe strada ta? Sînteţi îngropaţi în zăpadă?

Silvia Vrînceanu
5 feb 2012 1849 vizualizări
Vrancea este un judeţ îngropat efectiv sub zăpadă, la fel şi Focşaniul. Drumurile circulabile sînt excepţie. După două zile de ninsoare viscolită autorităţile noastre se declară neputincioase şi speră ca doar timpul să rezolve problemele cetăţenilor.

Prin Focşani nu mai există trotuare, iar cetăţenii circulă pe carosabil, alături de maşini, întrucît nimeni nu a făcut pîrtie. Cei mai mulţi focşăneni au ieşit din case pentru a-şi face aprovizionarea cu alimente, panicaţi că vor răbda de foame în case dacă vremea rea se va menţine. În urmă cu două ore, un utilaj de deszăpezire se stricase pe strada Mr. Gh. Pastia. La redacţia noastră sună oameni îngrijoraţi că pe strada lor, pe uliţa lor nu au văzut nici un utilaj de deszăpezire în ultimele 48 de ore. Isac, un cetăţean de la Panciu, spune l-a sunat pe primarul Ion Petre, care l-a sfătuit să stea în casă pînă se face vremea bună. Supărat că plăteşte taxe degeaba, bărbatul a început să înjure autrităţile şi firmele de deszăpezire care iau degeaba bani de la stat. Cititorii Ziarului de Vrancea sînt invitaţi să ne trimită la redacţie imagini, impresii sau alte reacţii după căderile abundente de zăpadă din ultimele 12 ore. Fiecare cititor este invitat să ne scrie despre cît de mare e zăpada pe uliţa sau strada sa şi cum se circulă în diferite colţuri ale judeţului, dar şi ce părere au despre modul în care autorităţile fac faţă situaţiei de criză din aceste zile. Impresiile şi pozele sînt aşteptate pe adresa de mail ziaruldevrancea@yahoo.com.

La Dumitreşti stratul de zăpadă de pe drum depăşeşte un metru. Fotografie trimisă de Marian Galoiu. „Ninge de rupe”, ne-a transmis el.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Albu, acum 4457 zile, 7 ore, 43 minute, 19 secunde
De ce pe str Dornisoarei se dezapezeste doar pensiunea si restul strazii nu? Bataie de joc. Zapada de 50 de cm !!
Adi, acum 4457 zile, 9 ore, 8 minute, 38 secunde
Stau in sud la M 5. Nu a trecut nici un utilaj de o saptamana pe aici. Platim ca prostii taxe si impozite si Bacinschi ne lasa sa ne ingroape zapada. Nu e normal ce se intampla!
omu, acum 4457 zile, 9 ore, 10 minute, 47 secunde
Este posibil sa fie inceputul apocalipsei? Daca continua asa pana miercuri apoi ger de crapa pietrele ma intreb cu ce am pacatuit noi sa trecem prin asemenea momente, nu se stie cine mai scapa, daca citeste integral
Berlinezu, acum 4457 zile, 12 ore, 6 minute, 36 secunde
Asta este TARE,cu timpul,mergeti sa ii votati...............I-ei au luat bani,si TIMPUL sa rezolve treaba,BRAVO,VREAU SI EU ASA CONTRACT.OPRISAN NU MAI FACI O PARANGHELIE,SI SA COSTE,DUBLU,DAR CAT A citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.