Ultima oră

Boc cere prefecţilor să impună restricţii de circulaţie, dacă sunt obligaţi de condiţiile meteo

Silvia Vrînceanu
25 ian 2012 735 vizualizări
Premierul Emil Boc a cerut prefecţilor să asigure sprijin logistic persoanelor blocate în trafic şi să impună restricţii de circulaţie, dacă situaţia meteorologică obligă la o astfel de măsură restrictivă.

El a mai solicitat prefecţilor, într-o videoconferinţă organizată la Guvern, să asigure alimente de strictă necesitate şi apă potabilă, spaţii pentru persoane aflate temporar în dificultate şi asistenţă medicală de urgenţă, precum şi să colaboreze cu toate forţele de intervenţie, inclusiv din judeţele limitrofe. "Dacă este nevoie, dispuneţi şi restricţii de circulaţie şi informaţi măcar concomitent oamenii, să ştie dacă mai urmează sau nu un traseu", a spus Boc prefecţilor.  Premierul a arătat totodată că şi primarii sunt obligaţi să dispună astfel de măsuri.Capitala şi 17 judeţe din estul şi sudul ţării sint sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol până joi seara. Codul portocaliu a fost emis pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea, Constanţa, Tulcea, Mehedinţi, Dolj, Olt şi sudul judeţului Argeş, unde va fi viscol, vântul va depăşi la rafală 80-90 de kilometri pe oră, determinând reducerea vizibilităţii sub 50 de metri şi troienirea zăpezii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.