Ultima oră

Sărmăluţe de Ziua Naţională oferite de Şcoala nr. 2 Mărăşeşti

Gabriela Draghici
1 dec 2011 3454 vizualizări
în nici o oră, locuitorii oraşului au terminat cele peste 1.000 de sarmale pregătite de profesori

Cadrele didactice ale Şcolii nr. 2 din oraşul Mărăşeşti au avut o idee inedită de 1 Decembrie, oferind o masă caldă locuitorilor oraşului. Pregătirile au început de miercuri, cînd profesoarele s-au pus serios pe treabă şi au pregătit peste 1.000 de sarmale. Locuitorii oraşului au fost plăcut suprinşi ieri dimineaţă, cînd în faţa Casei de Cultură din oraş au fost întîmpinaţi de elevi şi profesori pe acorduri de cîntece patriotice, alături de o masă caldă. Sărmăluţele nici au apucat să se răcească în cele 40 de minute cît a durat toată activitatea, oamenii stînd la rînd pentru o porţie şi mulţumind şcolii pentru această iniţiativă cu gust. “Fondurile acestei acţiuni au fost obţinute din donaţii ale cadrelor didactice, care au asigurat şi partea organizatorică. Am avut, de asemenea, şi sprijinul Poliţiei oraşului, care a asigurat ordinea. Nu am avut niciun fel de incident. Deşi este prima activitate de acest fel la nivelul urbei, mărăşeştenii s-au purtat civilizat, apreciind efortul depus de şcoală, dar şi calitatea sărmăluţelor. Vrem ca acest tip de activitate voluntară să devină o tradiţie şi, de ce nu, să implice şi alte instituţii ale comunităţii, pentru că sînt mulţi oameni necăjiţi care nu au ce pune pe masă”, ne-a spus Mirela Novetschi, directorul Şcolii nr. 2 din Mărăşeşti. (Gabriela DRĂGHICI)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
george, acum 4522 zile, 2 ore, 11 minute, 53 secunde
Toata admiratia pentru dascalii care ne indruma pasii copiilor nostri si mai au si puterea de a face astfel de gesturi! Demonstraza ca au suflete mari, cu toate ca unii dintre noi ii mai blamam citeste integral
Aleister Crowley, acum 4522 zile, 12 ore, 17 minute
Bă, nefericiților, priviți, numai, ce prestație de komisar NKVD are! Amărâților din (A)mără(șe)ști, vă așteaptă Iadulllllll!!! :))))))))))))
marius , acum 4522 zile, 12 ore, 34 minute, 33 secunde
Coana Leana e-n toate.Oricum feliciatari profesorilor care nici n-au bagat-o in seama. Mai erau si alti consilieri pe acolo, toti dornici sa-si asume meritele .Felicitari doamnelor invatatoare.
Marchizul de Sade, acum 4522 zile, 15 ore, 23 minute, 13 secunde
Dragă Costina, țața Lenuța era acolo din principiu... Și, te rog, ai grijă cum vorbești despre viitoarea primăriță a orașului amărât. Ori n-ai văzut-o cum umblă ca o disperată prin citeste integral
costina, acum 4522 zile, 21 ore, 51 minute, 9 secunde
da' doamna consilier iordache ce cauta acolo? era la eand la sarmale sau isi facea publicitate pe seama profesorilor???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.