Ultima oră

Începe Toamna Adjudeană!

Gabriela Draghici
18 oct 2011 9793 vizualizări
Cea de-a XXXIV-a ediţie a sărbătorii Toamna Adjudeană va avea loc în municipiul Adjud începînd de vineri, 21 octombrie, timp de o săptămînă, pînă pe 27 octombrie.

Vineri, în incinta Casei de Cultură „Tudor Vornicu”, începînd cu ora 17.00, adjudenilor li se pregăteşte un concert în aer liber, unde vor participa formaţii locale. Sîmbătă, în aceeaşi locaţie va avea loc vernisajul expoziţiei „Culorile toamnei” de la ora 10.00, urmat de concertul în aer liber, unde vor încînta publicul Ansamblul Folcloric „Ţara Vrancei”, Maria Murgoci, Autentic şi Conect-R. Duminică seara vor cînta Ansamblul Profesionist „Ciprian Porumbescu” Suceava, Mioara Velicu, Sorin Filip, Nemuritorii şi Geta Postolache. Luni, sala mică a Casei de Cultură va găzdui o activitate In Memoriam Emil Botta, urmînd ca marţi să fie pusă în scenă piesa de teatru „O scrisoare pierdută” de Teatrul „Bacovia” din Bacău. Miercuri, adjudenii vor participa la Tîrgul tradiţional de toamnă şi Hramul Bisericii „Sfîntul Dumitru”, după care vor viziona piesa de teatru „Aventurile unei vrăjitoare”. Activităţile se vor încheia joi, 27 octombrie, cu cea de-a doua ediţie a simpozionului „Gh. Balş„, lansarea albumului aceluiaşi simpozion, dezvelirea bustului lui Gh. Balş şi un concert folcloric prezentat de Ansamblul „Ţara Vrancei”. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.