Ultima oră

Nouă şcoli s-au înscris în competiţia pentru laboratoarele IT Profi

Corneliu Condurache
13 oct 2011 1855 vizualizări
Competiţia pentru laboratoarele IT, dăruite prin campania şcolară “PROFI te premiază”, este în plină desfăşurare.

În Vrancea, nouă şcoli se află în fruntea listei, luptînd pentru premiul cel mare, un server şi 15 notebook-uri, sau pentru locul doi, pentru un videoproiector. Concursul se derulează în cele 100 de magazine pe care supermarketul Profi le are la nivel naţional, cîştigătorii urmînd să fie stabiliţi pentru fiecare magazin în parte. În judeţul Vrancea, unde există trei magazine Profi, cel mai aproape de premii sînt Şcoala nr. 2 Mărăşeşti, Şcoala “Nicolae Iorga” Focşani, Şcoala “Angela Gheorghiu” Adjud, Grupul Şcolar Mărăşeşti, Şcoala “Alexandru Vlahuţă” Focşani, Şcoala nr. 2 Adjud, Şcoala “Mihail Armencea” Adjud, Şcoala nr. 1 Mărăşeşti şi Şcoala “Duiliu Zamfirescu” Focşani. Lupta continuă pînă pe 30 octombrie. Clienţii care fac cumpărături în magazinele Profi pînă pe 30 octombrie vor primi pentru fiecare bon de cumpărături 10 puncte, indiferent de valoarea cumpărăturilor. Suplimentar, clienţii pot acumula mai multe puncte, cumpărînd produsele partenerilor companiei, semnalizate corespunzător la raft. La fiecare cumpărătură, clienţii primesc un bon nefiscal pe care sînt evidenţiate punctele pe care tocmai le-au acumulat. Clienţii completează pe acest bon numele şcolii căreia îi acordă punctele, după care îl introduc în urna de la magazin. (G. DRĂGHICI)
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.