Ultima oră

Interviu cu Martins Adailton: "Scoatem şapte puncte în Europa League"

Laurențiu Muscalu
6 sep 2011 1085 vizualizări
u Vedeta lui FC Vaslui, Martins Adailton, crede că lipsa jocurilor oficiale vor fi fatale pentru italieni







Martins Adailton abia aşteaptă duelurile cu Lazio Roma şi Sporting Lisabona pentru a demonstra că nu şi-a spus ultimul cuvînt în fotbalul mare chiar dacă are 34 de ani. (Laurenţiu MUSCALU)

R.: Crezi că Vasluiul va face vreun punct în Europa League?
 
M.A.: Cred că glumiţi! Vom face cel puţin şapte puncte. Vasluiul are puterea de a învinge la Piatra Neamţ şi chiar şi pe Lazio şi Sporting. Îmi este dor de marile meciuri de pe Stadio Olimpic din Roma. Atunci cînd jucăm în Italia, cele mai frumoase partide erau cu Inter Milano, AC Milan, AS Roma şi Lazio Roma.

R.: Pe ce te bazezi cînd spui că puteţi cîştiga în faţa celor de la Lazio şi Sporting?

M.A.:Pe faptul că avem o echipă puternică. Lazio nu are meciuri în picioare şi asta se va resimţi în jocul lor. Noi am jucat cîteva jocuri internaţionale pînă acum, dar şi în campionat. Lazio încă nu se află în turaţie de competiţie şi sper să profităm de asta. Cu Sporting Lisabona va fi mai greu pentru că formează o echipă tehnică, cu un fotbal total. Zurich nu e o echipă slabă, dar cred că-I putem bate acasă.

R.: Este cea mai dificilă grupă?

M.A.: Pentru noi, da. Este o grupă de Liga Campionilor. Dacă ne calificăm mai departe ar fi o mare realizare pentru Vaslui, dar şi pentru întreg fotbalul romanesc. Ar fi bine ca adversarii noştri să ne privească de sus, cu superioritate pentru a le face zile grele. Am arătat cu Twente şi Sparta Praga că avem faţă de Europa şi nu am ajuns întîmplător aici.

"Vasluiul vrea titlul în acest sezon"

R.: Vine Dinamo la Vaslui. Sînteţi pregătiţi?
M.A.: S-au mai făcut cîteva transferuri puternice la Vaslui şi sîntem încrezători în ce priveşte viitorul nostru. Nu ne sperie Dinamo chiar dacă a cîştigat toate cele cinci meciuri disputate pînă acum. Ei au ieşit din Europa şi se axează doar pe competiţia internă. Vasluiul este mai valoroasă decît Dinamo şi ne vom concentra total pentru a lua toate punctele puse în joc. Nu există pentru noi altă variantă.

R.: Cine ia titlul în acest sezon?

M.A.: Vasluiul se va bate la titlu şi sper să-l cîştigăm. S-au investit mulţi bani aici, iar patronul nostru vrea să ia un trofeu în acest sezon. Cu toţii vrem să-i facem o bucurie. Cupa şi campionatul, dar şi o calificare în primăvara europeană ar fi o adevărată performanţă pentru un club aşa de tînăr.

R.: Cu cine vă bateţi pentru campionat?

M.A.: Steaua, Rapid, Dinamo şi CFR Cluj. Campionatul este destul de puternic şi interesant. Dacă vom lua titlul vom scoate lumea pe străzi şi asta ne dorim. Obiectivul nostru este să cîştigăm cu Dinamo. După aceea ne vom gîndi şi la celelalte partide din Europa şi liga I.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.