Ultima oră

36 de case pentru "ANL-isti” in zona Brailei

Doina Ganea
28 iul 2011 1103 vizualizări
Cele 36 de locuinte ANL cu care ne tot "ameninta” primarul Decebal Bacinschi de citeve luni ca le va da in folosinta, sint gata

Edilii au anuntat ca astazi, incepind cu orele 10.00, se vor inmina cheile viitorilor chiriasi pentru locuintele situate in strada Democratiei din Cartierul Brailei. Aici lucrarile au fost lasate de izbeliste de mai multi ani, blocurile nemaifiind terminate. Primaria a dat vina pe constructor care nu a respectat termenii contractuali. SCCM Focsani este primul antreprenor care a intirziat nepermis de mult cu lucrarile. Acestea au fost reluate din acest an de catre firma Lefter Construct. ANL a reziliat abia in 2009 contractul cu firma constructoare, iar la finalul anului 2010 a semnat un nou contract pentru continuarea lucrarilor. Oficialii au rezolvat pina acum inclusiv problema sistematizarii pe verticala, gazelor si a iluminatului. Situatia locuintelor ANL din zona Brailei treneaza de multi ani, tinerii care au primit repartitie stau cu ea in buzunar din 2004 si tot asteapta sa se mute in casa noua. Potrivit oficialilor, celor 36 de locuinte le-a fost facuta inclusiv receptia tehnica. Dupa ce vor fi date azi in folosinta, se poate spune ca prima etapa a locuintelor pentru tineri din zona Brailei va fi incheiata. Pentru etapa a doua ANL va trebui sa scoata la licitatie lucrarile. In martie anul trecut, ANL a primit de la Primaria Focsani suprafata de 8.500 mp in zona Brailei pentru constructia de noi locuinte. Pe strada Brailei nr. 112 DJ 204 in etapa a II –a vor fi construite 104 locuinte, din care 80 sint garsoniere si 24 apartamente. Durata de executie a lucrarilor va fi de 18 luni, valoarea investitiei fiind de 22 de milioane de lei. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.