Ultima oră

Finantistii vrinceni se lauda ca au atras mai multi bani la buget

Doina Ganea
16 iul 2011 1235 vizualizări
Fiscul a prins 8 firme care isi ascundeau bunurile ca sa nu plateasca debitele la stat

In luna iunie Finantele Publice vincene, prin Activitatea de Inspectie Fiscala, a efectuat 218 verificari la un numar de 214 firme, stabilind venituri suplimentare in suma totala de 3,25 milioane lei. în timpul inspectiilor fiscale a fost incasata suma de 2,47 milioane lei, respectiv 76% din totalul obligatiilor stabilite suplimentar. Acestea reprezinta diferente de impozite si taxe "" 2,75 milioane lei,accesorii "" 0,37 milioane lei si amenzi in valoare de 0,13 milioane lei. "Fata de aceeasi perioada a anului trecut sumele stabilite suplimentar de organele de inspectie fiscala au fost mai mari cu 17,75% (in iunie 2010 au fost atrase suplimentar 2,76 milioane lei). în urma inspectiilor generale si partiale efectuate au fost emise 182 decizii de impunere in suma totala de 3,12 milioane lei. în 8 cazuri in care au existat indicii de sustragere de la plata debitelor prin instrainarea bunurilor, au fost dispuse masuri asiguratorii in valoare totala de 0,29 milioane lei", sustin oficialii Directiei Generale a Finantelor Publice Vrancea.

Tot in aceeasi perioada 28 de inspectii au fost efectuate pentru solutionarea deconturilor negative de TVA cu optiune de rambursare (cu control anticipat) depuse de contribuabili. Potrivit oficialilor, din TVA solicitata la rambursare care a fost in suma de 1,18 milioane lei a fost respinsa suma de 0,19 milioane lei. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.