Ultima oră

Inca 36 de case pentru ANL-listi in zona Brailei

Doina Ganea
13 iul 2011 1711 vizualizări
Oficialii Primariei Focsani spun ca cele 36 de locuinte ANL cu care tot ameninta primarul Decebal Bacinschi ca le va da in folosinta sint gata.

Edilii spera sa poata inmina cheile viitorilor chiriasi din blocurile de pe strada Democratiei din Cartierul Brailei. "La cele 36 de locuinte mai trebuie sa facem proba la gaze. Adica ii asteptam pe cei de la GDF SUEZ care trebuie sa faca probele la intern si extern. Dupa asta cei 36 de chiriasi se pot muta", a precizat ieri viceprimarul Vasile Dobre. In cartierul Brailei lucrarile au fost lasate balta de mai multi ani, blocurile nemaifiind terminate. Primaria a dat vina pe constructor care nu a respectat termenii contractuali. ANL a reziliat abia in 2009 contractul cu firma constructoare, iar la finalul anului 2010 a semnat un nou contract pentru continuarea lucrarilor. Oficialii spun ca au rezolvat pina acum inclusiv problema sistematizarii pe verticala, gazelor si a iluminatului din cartier. Potrivit oficialilor celor 36 de locuinte le-a fost facuta deja receptia tehnica si urmeaza sa fie inaugurate. Dupa ce acestea vor fi receptionate, atunci prima etapa din zona Brailei va fi incheiata. Pentru etapa a doua ANL va trebui sa scoata la licitatie lucrarile. (Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 11 ore, 59 minute, 46 secunde
MAAAAA hai sa fim seriosi nea....didi pai la blocul ala au lucrat si oameni tai din firma ,blocul ala nu sa vrut terminat asa zii nu da vina pe constructor ca si tu esti actionar la sc.MBM citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.