Ultima oră

32 de strazi intra in reabilitare la toamna

Doina Ganea
7 iun 2011 1270 vizualizări
La finele acestei veri sint sanse sa demareze proiectul de reabilitare a unui pachet de strazi din Focsani, unele dintre artere fiind atit de distruse incit nu mai au nicio urma de asfalt pe ele de ani buni.

Cele 32 de strazi din Focsani, date Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului pentru a fi modernizate, vor vedea asfalt in acest an, numai daca licitatiile pentru lucrari se vor derula fara incidente. "Lucrarile pentru 30 de strazi din municipiu au fost scoase la licitatie pe SEAP. La sfirsitul lunii iulie vor intra in licitatie si cel mai probabil in septembrie "" octombrie vor incepe asfaltarile", a declarat Alin Trasculescu, deputat PDL de Vrancea. Din cele 32 de strazi, transferate la MDRT, 18 vor fi modernizate, iar celelalte vor intra in reabilitare. Valoarea lucrarilor se ridica la 9,88 milioane de lei pentru aproape 24 km de strazi. Investitia face parte din Programul National de Dezvoltare a Insfrastructurii (PNDI) care va cuprinde 10.000 km de drumuri asfaltate la nivelul intregii tari. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.