Ultima oră

Prefectura se lauda cu angajati model

Doina Ganea
31 mai 2011 2073 vizualizări
Ieri a avut loc inchiderea proiectului derulat de Prefectura Vrancea, Calitate la Standarde Europene in Administratia Publica .

Institutia Prefectului incheiat un proiect in valoare de peste 300 de mii de lei care a avut in vedere cresterea eficientei activitatii functionarilor in relatia cu cetateanul. "Calitate la standarde Europene in Administratia Publica", din cadrul Programului Operational de Dezvoltare a Capacitatii Administrative (POD "" CA) si-a propuns sa creasca capacitatea de interventie a lucratorilor din administratia publica. Managerul de proiect, Camelia Cotun, a subliniat ieri beneficiile implementarii unui astfel de proiect care a condus la obtinerea certificatului calitatii ISO 9001. Altfel spus, in cele 12 luni cit s-a derulat proiectul cei 59 de angajati ai Prefecturii au devenit "functionari model", iar "serviciile oferite sint acum de calitate, cum scrie la carte" a precizat Camelia Cotun. Oficialii Prefecturii s-au laudat ieri cu implementarea acestui proiect. "Rezultatele sint deosebite pentru cresterea calitatii serviciului, iar functionarii nostri sint la dispozitia cetateanului. Si nu vom ramine doar la acest proiect", a declarat prefectul Ion Oprea, multumind echipei care a lucrat la proiect. "Calitate la Standarde Europene in Administratia Publica" a avut o valoare totala de 375.121 mii lei din care 318.852 lei din instrumentele structurale europene si alti 56.286 lei, cofinantarea din partea Ministerul Administratiei si Internelor. Din acesti bani au fost cheltuiti doar 70%, managerul Camelia Cotun recunoscind ca au existat citeva probleme legate de implementare. "Au fost probleme legate de achizitiile publice. Au aplicat consultanti care au oferit preturi mici, dar care au prestat si servicii pe masura", a concluzionat managerul de proiect. Un proiect similar, derulat de Institutia Prefectului cu fonduri UE, a fost incheiat anul trecut la nivelul primariilor si institutiilor deconcentrate care au deprins comunicarea eficienta prin intranet. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 15 ore, 50 minute, 52 secunde
MAI functionarii lui peste prajit, modelul lui tata de iscusiti, mergeti in piata coruptiei moldovei din Focsani-director Fany Popa si vedeti daca mai corespunde ceva cu amplasamentele din PUG sau PUZ citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.