Ultima oră

Decebal Negoita si Stefan Rebeja, pe podiumul Dansez pentru tine

Gabriela Draghici
30 mai 2011 3503 vizualizări
Desi premiul cel mare de 60.000 de euro i-a ocolit, cei doi focsaneni se vor consola cu cei 40.000 de euro care le-au intrat in cont

Cel de-al 11-lea sezon "Dansez pentru tine" s-a incheiat plin de stralucire si cu lacrimi de fericire in ochii tuturor celor care au participat. Dupa o vineri seara plina de neprevazut, suprize si dansuri spectaculoase, telespectatorii ProTv si-au ales cistigatorii. Intr-o finala in care s-au regasit focsaneanul "de adoptie" Stefan Rebeja si vedeta Roxana Ionescu, Edy si vedeta Corina Bud si focsaneanul Decebal Negoita, partenerul vedetei Lavinia Pirva, 70% dintre telespectatori au decis ca premiul de 60.000 de euro sa mearga catre Edy si Corina. In competitia visurilor din aceasta vara, focsaneanul Decebal a fost ales ocupantul celui de-al doilea loc, cistigator al unui premiu de 20.000 de euro care face "casa buna" cu premiul de popularitate de 4.000 de euro.

Astfel, Decebal si sotia sa isi vor permite sa continue tratamentele si terapiile pentru copilul lor Vladut, nascut cu sindrom Down. Seara s-a terminat cu bine si pentru vedeta Roxana Ionescu si partenerul sau, focsaneanul "de adoptie" Stefan Rebeja, elev in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv, care au ocupat locul III si un premiu de 15.000 de euro. Imediat dupa finala, Stefan s-a intors in Focsani, unde se pregatese sa sustina prima proba a Bacalaureatului, pe 6 iunie. "Le sint foarte recunoscator profesorilor care m-au ajutat cu absentele. Acum imi reiau viata asa cum a fost pina acum si ma pregatesc de Bac. Ma pregatesc sa dau si la facultate, cred ca in Bucuresti, ori la actorie, ori la coregrafie. Sint extrem de fericit ca am reusit sa ajung pina aici si ca mi s-a oferit sansa de a dansa pe ringul de la Dansez. O sa fac tot posibilul sa le usurez viata alor mei si sa-l ajut pe fratele meu mai mic, care tot dans vrea sa faca", ne-a spus Stefan. Si restul concurentilor care au fost eliminati in celelalte sase editii de pina acum au avut parte de o seara fericita, pentru ca fiecare dintre ei a primind un mic ajutor financiar. Focsaneanca Claudia Raea, eleva in clasa a XI-a la Liceul cu Program Sportiv Focsani, a primit 7.500 de euro care sai permita sa porneasca pe drumul catre implinirea visului ei. (Gabriela DRAGHICI)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.