Ultima oră

Focsaniul si-a asigurat locul pe podium la Dansez pentru tine

Gabriela Draghici
23 mai 2011 2270 vizualizări
Printre cele trei echipe ramase in finala se afla si focsanenii Decebal Negoita si Stefan Rebeja u focsaneanca Claudia Raea a parasit ringul de dans in editia de vineri

Editia de vineri seara a emisiunii concurs "Dansez pentru tine" de la ProTV a desemnat finalistii acestui sezon a competitiei visurilor.












Focsaneanca Claudia Raea, eleva la Liceul cu Program Sportiv, a parasit ringul de dans alaturi de partenerul Cove, in finala de saptamina viitoare urmind sa se lupte focsaneanul "de adoptie" Stefan Rebeja, alaturi de vedeta Roxana Ionescu, focsaneanul Decebal Negoita impreuna cu Lavinia si Corina, alaturi de Eduard Vasile. Echipa formata din cintareata Lavinia Pirva si focsaneanul Decebal Negoita au oferit telespectatorilor o seara plina de dansuri frumoase, multa expresivitate, energie si nu in ultimul rind, mult suflet. La valsul cu tema "visul" li s-au alaturat si sotia lui Decebal, Dana Negoita, care a facut din dans un moment extrem de emotionant.

Micutul Vladut, diagnosticat cu sindromul Down si motivul pentru care focsaneanul lupta pe ringul de dans, a fost si el prezent pe platoul emisiunii, aplaudind de zor prestatia parintilor sai. Decebal si Lavinia au rasuflat usurati cind au aflat ca au trecut cu bine si de cel de-al treilea duel cu peste 70% din voturile publicului si se afla printre cei trei finalisti de la "Dansez pentru tine". Marii cistigatori ai editiei de vineri insa, au fost vedeta Roxana Ionescu si focsaneanul "de adoptie" Stefan Rebeja, elev la Liceul cu Program Sportiv, care au reusit sa obtina 10 pe linie la proba "tema serii". Vineri seara, pe ringul visurilor a fost prezent si focsaneanul Adrian Tutu, marele cistigator al primei editii "Romanii au talent". Acesta a lucrat intens la o piesa facuta special pentru show-ul de la ProTv, pe care a cintat-o in duet cu beatboxerul Cosmin Agache, participant si el la "Romanii au talent". Focsanenii vor trebui sa demonstreze in editia de vinerea viitoare ca merita sa cistige marele premiu de 60.000 de euro. Toate cele perechi ramase in competitie au sanse egale la primul loc, doar cei din fata televizoarelor avind puterea sa decida cistigatorul trimitind sms la 1322 cu numele celui pe care il sustin pentru implinirea visului. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 19 ore, 54 minute, 49 secunde
Focsaneanul Decebal este motivul pentru care multi vranceni am stat in fata televizoarelor vinerea pana tarziu in noapte.Asa cum a spus Cornel Patrichi, Decebal este UN EROU. Sper din tot sufletul sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.