Ultima oră

Traseul experimental 6 , tot mai cautat

Doina Ganea
18 mai 2011 1116 vizualizări
Microbuzul numarul 6, asa cum a fost numit in octombrie anul trecut traseul care trece si prin Piata Bahne este din ce in ce mai cautat.

Cel putin asa sustin oficialii SC Transport Public Local SA care au introdus noua ruta la inceputul lunii octombrie 2010. Traseul 6, face legatura intre Gara Focsani si noua Autogara de pe strada Marasesti

"Acest traseu pentru Cartierul Bahne a existat si cu ani in urma, dar ulterior a fost desfiintat. Pentru focsanenii care folosesc mijloacele de transport in comun, acest traseu a fost la inceput mai putin uzitat, dar incet, incet oamenii s-au obisnuit si il cauta, au nevoie de el si acest lucru se vede din incasari", a declarat Ion Diaconu, directorul SC Transport Public Local Focsani. Microbuzul numarul 6 pleaca din Autogara Focsani din ora in ora. Traseul cuprinde statiile din zona Obor, Spitalul Judetean, Liceul "Unirea", Piata Bahne, strada Panduri, strada Brailei, strada 1 Decembrie 1918, pina in sudul orasului. (D. GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.