Ultima oră

VIDEO!!!30 iunie, ziua primelor receptii la Piata Unirii

Doina Ganea
13 mai 2011 790 vizualizări
Consiliul Local a luat ieri la cunostinta de solicitarea antreprenorului general al lucrarilor de reabilitare a Pietei Unirii, de aminare a inaugurarii investitiei.

Potrivit adresei formulate de SC Unicom SA Galati, acesta cere Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului decalarea termenului de punere in functiune pina la 31 octombrie. Acelasi antreprenor a cerut pina acum aminarea finalizarii lucrarilor de trei ori, cererea de ieri fiind cea de-a patra. Avind insa in vedere Memorandumul de finantare incheiat intre Comisia Europeana si Guvernul Romaniei pentru Programul PHARE 2006 se permite prelungirea termenului de punere in functiune a investitiei numai cu o luna de zile, respectiv pina la 30 iunie 2011. Propunerea primind si acceptul beneficiarului, respectiv al Primariei Focsani. Decebal Bacinschi spera insa ca primele obiective de investitii din Piata Unirii sa poata fi receptionate in iulie. "Daca nu erau zilele acestea ploioase, la ritmul in care se lucra pina acum, poate ca ne-am fi apropiat cu lucrarile de termenul propus initial de 31 mai 2011. Asa cred ca pe 30 iunie "" 1 iulie s-ar putea trece la receptionarea doar a primelor obiective realizate din Proiectul de Recalificare urbana "Piata Unirii", urmind ca si celelalte sa fie receptionate pe parcurs", a spus Bacinschi. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.