Ultima oră

Focsaneanul Decebal Negoita a trecut si de al doilea duel

Gabriela Draghici
9 mai 2011 2056 vizualizări
Telespectatorii l-au salvat cu 76% din voturi u focsanenii sint iarasi pusi la incercare, trebuind s-o sustina saptamina viitoare pe Claudia Raea

Noapte fierbinte vineri, la cea de-a patra editie a concursului "Dansez pentru tine", unde neprevazutul si dansurile senzuale au facut deliciul telespectatorilor. Greu incercati pina acum in concurs de doua dueluri si multe accidentari, focsaneanul Decebal Negoita si cintareata Lavinia Pirva au fost salvati inca o data de telespectatori. 75,39% dintre cei care au votat au sustinut visul lui Decebal de a-si ajuta in continuare baietelul nascut cu sindromul Down cu tratamente si terapii care il pot ajuta sa se integreze mai usor in societate. Familia lui Decebal resimte si ea stresul, iar dorul isi spune cuvintul. "Pentru noi emisiunea nu reprezinta neaparat un cistig financiar, ci sa facem ca Vladut sa fie cit mai acceptat de oameni. A fost o perioada stresanta pentru amindoi. Nu am crezut ca pot sa duc atit de mult, iar Decebal m-a uimit. Vlad ii simte lipsa din ce in ce mai greu si in fiecare zi ma intreaba cind vine tati. Sintem tare bucurosi ca am trecut de asta si avem incredere ca totul va fi bine", ne-a spus sotia focsaneanului, Dana Negoita. In editia de vineri, incercata a fost si focsaneanca Claudia Raea, eleva in clasa a XII-a la Liceul cu Program Sportiv. Alaturi de Gabriel Coveseanu, ea trebuie sa se pregateasca pentru o saptamina dificila, care ar putea fi si ultima. Desi perechea a adus zimbetul pe buze cu dansul egiptean, acesta nu a fost suficient de apreciat, Claudia incheiind seara cu ochii scaldati in lacrimi, de teama duelului pe care o asteapta. Focsaneanul "de adoptie" Stefan Rebeja, elev in clasa a XII-a tot la Liceul cu Program Sportiv Focsani, a facut senzatie vineri. Dupa ce au adus carnavalul de la Rio in platoul ProTV, cu o samba incendiara si un mambo si mai fierbinte si au "cules" note mari de la juriu, Stefan si vedeta Roxana Ionescu au reusit sa se plaseze pe locul II al clasamentului. (Gabriela DRAGHICI)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.