Ultima oră

Focsaneanul Decebal Negoita, de la duel direct pe primul loc

Gabriela Draghici
26 apr 2011 4810 vizualizări
Dupa ce a fost condamnat la duel saptamina trecuta, focsaneanul a scapat de eliminare si a ajuns pe primul loc al concursului Dansez pentru tine u sotia si cei doi copii i-au tinut pumnii in emisiune Editia din Vinerea Mare a emisiunii-concurs Dansez pentru Tine a fost una dramatica si emotionanta, in care telespectatorii au avut de ales intre doua cazuri cutremuratoare

Primul duel al sezonului a salvat perechea formata din focsaneanul Decebal Negoita si cintareata Lavinia Pirva, cu 56% din voturile telespectatorilor. Cei doi au trecut de la plins la ris si exaltare, pentru ca din duel au ajuns direct pe primul loc al clasamentului. Prezenta in platou a sotiei si a celor doi copii ai lui Decebal se pare ca le-a oferit putere si motivatie din plin, astfel ca au pus in scena cele mai bune dansuri ale serii. Lavinia si Decebal au devansat echipa preferata de pina acum, formata din focsaneanul "de adoptie" Stefan Rebeja si vedeta Roxana Ionescu. Decebal si Lavinia lupta in pasi de dans pentru a-i oferi o viata normala lui Vladut, diagnosticat cu sindromul Down si o malformatie la inima.

In virsta de 31 de ani, Decebal Negoita lucreaza ca inspector de credite si danseaza de mai multi ani la un club de dans din Focsani. Si-a cunoscut sotia, Dana, fosta concurenta la Miss Romania, in ziua admiterii la facultate. A fost dragoste la prima vedere, dupa cum au recunoscut si acestia pe platourile de la "Dansez pentru tine". In ianuarie 2006 au dat nastere primului copil, Vladut. Cea mai frumoasa zi din viata lor insa, a fost un soc la care nu se asteptau. Vladut a fost diagnosticat cu sindromul Down, o anomalie genetica grava. Copiii sufera de retard mintal, se dezvolta tirziu si diferit fata de cei de virsta lor, au dificultati in mers si in coordonare. Multi dintre ei se nasc cu malformatii ale altor organe, iar Vladut nu a facut exceptie. Sufera si de o malformatie la inima, din cauza careia a trecut deja printr-o operatie pe cord deschis.

Incercind sa-i ofere o viata cit se poate de normala, au inceput sedintele de kinetoterapie, logopedie, masaj si terapie prin joc, continuate si acasa de cei doi. Desi evolutia lui Vladut este extraordinara, banii nu le-au fost suficienti sa continue sedintele. Focsanenii sint alaturi de el si au impinzit retelele sociale si blogosfera cu mesaje de sustinere. Pe Blogosfera Vrancea, locul virtual de intilnire al blogger-ilor vrinceni, mesajele de sustinere si indemnurile de a-l vota prin sms nu au contenit timp de o saptamina. De altfel, si Decebal a postat multumiri pe pagina sa de Facebook. Decebal si Lavinia vor trebui sa demonstreze si vinerea viitoare ca merita sa ramina in top, pozitie care le aduce premiul cel mare al emisiunii, care il va ajuta pe Decebal sa-si realizeze visul. (Gabriela DRAGHICI)


Adrian Tutu, fata in fata cu premiul de 120.000 de euro


Aseara, inainte de inchiderea editiei, focsaneanul Adrian Tutu urma sa concureze in finala concursului "Romanii au talent", difuzata in direct, incepind cu ora 20:30, de postul ProTV. Focsaneanul care a impresionat juriul cu povestea sa dramatica si versurile sincere cintate in ritm de hip-hop, se afla printre cei 12 concurenti care se lupta pentru premiul cel mare in valoare de 120.000 de euro. (G. D.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 11 ore, 47 minute, 23 secunde
Toata Vrancea este alaturi de tine! Ai toate sansele sa castigi. Felicitari si mult succes pana la finala!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.