Ultima oră

Delegatul Inocsa se lasa asteptat cu ¦ 10.000 de lei

Doina Ganea
23 apr 2011 875 vizualizări
Nici saptamina aceasta primarul n-a reusit sa plateasca banii firmelor care lucreaza la Piata Unirii

De la balconul biroului sau, primarul Decebal Bacinschi priveste in fiecare zi cum merg lucrarile din Piata Unirii. Sau mai bine zis cum nu merg! Acestea trebuiau incheiate inca de anul trecut, daca antreprenorul general si-ar fi respectat angajamentele semnate cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Mai mult decit atit, antreprenorul general al lucrarilor de la Piata Unirii, firma Unicom Galati, a cerut saptamina acesta cel de al patrulea termen de aminare pentru finalizarea investitiei. Primarul Bacinschi nu e sigur daca firma are cinci angajati care sa munceasca in piata. Restul sint muncitorii firmelor subcontractoare. Saptamina aceasta edilul spera sa vina un delegat al firmei de consultanta Inocsa, cea care si-a suspendat intre timp activitatea, pentru a se putea semna citeva devize de lucrari si a se debloca ceva bani pentru aceste firme care totusi lucreaza la Piata Unirii. "L-am rugat pe inginerul de la Inocsa sa vina saptamina aceasta ca poate trebuie si firmele sa plateasca banii la oameni. Cit sa mai suporte si ele lucrari din banii lor? Speram sa dam drumul macar la banii aferenti lucrarilor executate in februarie. Inginerul mi-a spus insa ca saptamina aceasta nu are timp. E pacat ca oamenii acestia muncesc totusi si o fac pe banii lor. Daca ar fi niste firme mari as mai zice, dar asa"¦", s-a plins ieri edilul sef. Surse apropiate sustin ca reprezentantul Inocsa incasa pentru fiecare sedinta de lucru la care participa si care nu dura mai mult de 2 ore, cite 10.000 de lei. Pina acum termenele de finalizare la Piata Unirii au fost aminate de trei ori. Pentru urgentarea lucrarilor oficialii au stabilit ca o parte din ele sa fie preluate de firma Dedal Bahamat, cea care initial s-a ocupat doar de amenajarea zonei istorice si de subantreprenori. Valoarea proiectului angajat cu fonduri europene este de aproape 8 milioane de euro, din care 1,5 milioane de euro reprezinta contributia de la bugetul Focsaniului. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 12 ore, 34 minute
DE ce primaria nu urmeaza exemplul d-nei ministru BOAGIU care a dat de pamant cu miliardarii asfaltatori Umbrarescu, Casuneanu pentru incarcarea nejustificata a valorii proiectului pentru autostrada citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.