Ultima oră

Bacinschi: Eu cred ca viitorul in Focsani va fi al bicicletelor

Doina Ganea
14 apr 2011 941 vizualizări
Tot orasul Focsani incepe sa arate ca un santier cu strazile svaitzer pe care municipalitatea incearca sa le repare.

In aceasta perioada oficialii au demarat lucrari de reabilitare a Bulevardelor Unirii si Bucuresti in baza unui proiect mai vechi cu bani proveniti dintr-un credit bancar. Antreprenorul lucrarilor, firma Vega 95 Galati, a inceput marti lucrarile din zona Big spre cartierul Sud scotind bordurile si extinzind spatiul verde. Primarul Decebal Bacinschi a iesit si el in oras pentru a inspecta lucrarile, fiind vazut marti fix in fata redactiei noastre (SIC!). Edilul ne-a declarat ca in fiecare primavara se reabiliteaza si se repar strazi in oras. "Asa facem in fiecare an. In aceasta primavara, speram ca pina la Paste sa putem repara strazile din jurul Pietei Moldovei, sa refacem sensul giratoriu si putin pe strazile adiacente de la supermarketul Kaufland. De asemenea, vreau sa incepem sa lucram pe cele trei strazi din zona primariei, Cantemir, Kogalniceanu si Barnutiu. Am primit destul de tirziu aprobarea pentru imprumut pentru ca aceste lucrari la bulevarde trebuiau incheiate de mult. Acum pe cele doua bulevarde vrem sa extindem spatiul verde, sa micsoram trotuarele si sa facem si pistele pentru biciclisti, pentru ca eu cred ca viitorul in Focsani va fi al bicicletelor. Tinerii le vor prefera mai mult decit masinile", ne-a declarat primarul. (Doina GANEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 22 ore, 14 minute, 35 secunde
Da ai dreptate ,la cum arata orasul nu poti sa te deplasezi decit pe jos s-au cu bicicleta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.