Ultima oră

62,79 mc. material lemnos confiscat din depozitul unei societăți comerciale din comuna Mera

Ziarul de Vrancea
23 feb 2018 606 vizualizări

S-a întâmplat conform  Buletinului de presă nr. 18425  din 23 februarie 2018 al Inspectoratului de Poliție Județean(IPJ) Vrancea  după  un  control efectuat pe 15.02.2018 de  polițiștii împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Focşani

La data de 15 februarie a.c., în urma  controlului efectuat la depozitul de material lemnos aparținând unei societăți comerciale din comuna Mera polițiștii împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Focşani , au constatat că în perioada septembrie 2017-februarie 2018 a fost expediată cantitatea de 62,79 m.c. lemn foc diverse specii (fag, salcâm, carpen, gorun şi frasin), fără proveniență legală și fără a fi respectată legislația privind întocmirea documentelor justificative.

În cauză s-a procedat la sancționarea contravențională a societății comerciale potrivit prevederilor Legii nr. 171/2010 actualizată, fiind dispusă măsura complementară a confiscării contravalorii cantității de 62,79 mc. material lemnos.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.