Ultima oră

Sectorul miei se muta in Piata Moldovei

Doina Ganea
12 apr 2011 1334 vizualizări
Primaria municipiului Focsani rupe traditia si va incerca in acest an, amenajarea unui alt spatiu decit cel obisnuit pentru comercializarea carnii de miel in Piata Moldovei

Autoritatile locale vor ca acest spatiu sa fie bine delimitat in interiorul pietei, cu o singura intrare si cu un medic veterinar care sa certifice calitatea produselor precum si abatorizarea lor. "Vom colabora cu medicii veterinari fiindca trebuie sa indeplinim mai multe conditii impuse de Directia Sanitar "" Veterinara, astfel ca incercam sa schimbam cite ceva fata de anii anteriori. Mesele pe care va fi vinduta carnea de miel vor fi in interiorul Pietei Moldovei, in sectorul de zarzavaturi. Va fi amenajat un loc special, ingradit, care sa aiba numai o singura intrare, in aceste conditii carnea putind fi controlata mai usor de medicii veterinari si de inspectorii sanitari", ne-a spus viceprimarul Vasile Dobre. Numarul de mese va fi in functie de solicitari, edilul oferind asigurari ca nu va ramine nimeni pe dinafara. Pentru miei, piata se va deschide cel mai probabil dupa 19 aprilie, pentru a oferi marfa prospata clientilor. (D. GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 58 minute, 28 secunde
Atentie la mana lunga a lui JIpa Gigel car eva lasa fara bani in Portofel. Dar mai ales la nevasta-sa care a fost prinsa cu cioarda prin CarrFurr!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.