Ultima oră

Primaria se pregateste de curatenia de Paste

Doina Ganea
11 apr 2011 1031 vizualizări
In perioada 11-17 aprilie va incepe saptamina curateniei in urbea de pe Milcov. La nivelul municipiului Focsani de curatenie se vor ocupa institutile scolare, unitatile subordonate, institutiile publice, agentii economici, asociatiile de proprietari, proprietarii de terenuri, de imobile si unitati militarizate.

"La acestea se adauga Directia de

Dezvoltare care va pune la dispozitia celor care participa la actiune tot ce este necesar pentru a realiza o actiune corecta", a precizat vicele Vasile Dobre. Potrivit programului stabilit, astazi vor fi angrenati in actiunea de curatenie elevi ai Colegiului Tehnic auto "Traian Vuia", care, incepind de la orele 09.00, vor stringe gunoaiele de la intersectia cu str. Cuza Voda - Marasesti si pina la Cringul Petresti. Tot astazi, SC CUP SA Focsani si elevi ai Grupului Scolar "G.G. Longinescu" vor curata liziera de salcimi dinspre Odobesti si canalul Sturza. Miine, ENET-ul face curatenie in jurul punctelor termice si pe soseaua Brailei. Clubul Sportiv Municipal si-a propus sa curete Stadionul "Milcovul" impreuna cu beneficiarii de la 416. Salariatii Serviciului Public Local de Asistenta Sociala s-au angajat sa salubrizeze Parcul N. Balcescu, in timp ce salariati de la Ateneu si elevi de la Colegiul "Edmond Nicolau" vor curata Parcul Shuman. Pe 13 aprilie, Politia locala va face "luna" soseaua de centura si in partea de nord a orasului, iar elevii Liceului Pedagogic vor curata parcul de pe Str. Arges. Functionarii Primariei Focsani vor iesi joi, la Cringul Petresti, tot pentru o actiune de curatenie. Ei vor fi ajutati de elevi ai Colegiului Tehnic "Valeriu D. Cotea". (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 22 ore, 32 minute, 52 secunde
CURATENIA TREBUIE FACUT PERMANENT NUMAI DE SARBATORI TREBUIE CURATENIE?????? DE CE NU AMENDATI PE CEI CERTATI CU BUNUL-SIMT? AMENDATI PE CEI CE ARUNCA RESTURI DE MANCEARE PE FEREASTRA LA CAINI citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.