Ultima oră

Tarif de apa clocotita la ENET

Doina Ganea
8 mar 2011 695 vizualizări
Apa calda primita de cetatenii blocului 51 din Bd. Unirii are un pret crescut de la o luna la alta. Oamenii sint revoltati si nu s-au lamurit cu explicatiile primite de la ENET SA Focsani.

"Cei de la termoficare ne-au spus ca am platit mai mult fiindca am primit apa clocotita. Si daca nu ne convine sa ne montam centrala. Asta in conditiile in care asteptam cite jumatate de ora apa calda. Am platit in noiembrie pentru 4 mc de apa numai gigacaloria 32 de lei, in decembrie am platit 34 de lei, ca in ianuarie sa platim 40 de lei. La asta se adauga contravalorea apei reci 23 de lei si uitati ca am ajuns la 65 de lei numai apa calda pe luna. Am vrut sa stiu formula de calcul si unul dintre lucratorii de la ENET mi-a spus ca e secreta", ne-a declarat unul din locatarii blocului. De cealalta parte, oficialii ENET trimit locatarii la administratorii care le gestioneaza cheltuielile. "Nu stiu de ce a platit asa. Poate sa fie din diferite motive, dar in nici un caz din cauza cresterii pretului la gigacaloriei, care nu a crescut din noiembrie. Trebuie sa se verifice la administrator sa vada cum s-au facut calculele, poate sint restante sau sint diferente la cantitate. Noi emitem facturi in baza calculelor facute si primite de la administratori", ne-a declarat directorul Unitatii de Distributie a Energiei Termice Focsani, Nicolae Latcan. Pretul unei gigacalorii se ridica la 210 de lei.

(Doina GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.